Manćinijev sin poput Teveza: Odbio je da uđe sa klupe!

Prema pisanju Mirora, Filipo Manćini je 10. septembra nastupajući za rezervni tim Sitija protiv rezervista Liverpula odbio da uđe u igru u 80. minutu.
74 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 01.10.2011. 13:08h

Ne samo što Roberto Manćini mora da brine brigu o nedisciplini pojedinih igrača svog tima, posebno Teveza, koji je odbio da uđe sa klupe u meču Lige šampiona sa Bajernom, već mora slične problem da rješava i u kući.

Prema pisanju Mirora, Filipo Manćini (20), sin trenera Mančester sitija, je 10. septembra, po “uzoru” na argentinskog asa, nastupajući za rezervni tim Sitija protiv rezervista Liverpula odbio da uđe u igru u 80. minutu. I ne samo to – Manćini junior je trenera tima Endija Velša častio bujicom psovki!

I tu nije kraj nedoličnom ponašanju mladog Italijana. Nakon utakmice stadion je napustio u taksiju, umjesto u klupskom autobusu sa saigračima.

Interesantno, i drugi Manćinijev sin, Andrea, koji je takođe bio član Sitijevih rezervi, pomenutu utakmicu je započeo na klupi, ali je za razliku od brata u 60. minutu ušao u igru bez ikakvog pogovora.

Roberto Manćini je za pomenuti događaj saznao tek juče, potvrdio je portparol Sitija.

"Filipo nema ugovor sa Sitijem niti ga klub plaća, a na klupi za rezerve je bio u prijateljskoj utakmici. Zato nismo preduzimali nikakvu disciplinsku mjeru protiv njega. Riješili smo to interno, bez Robertova znanja", objasnio je portparol kluba.

Bonus video: