Dečiću potrebna pobjeda za sredinu tabele

"Pobjeda nam garantuje sredinu prvoligaške tabele i potrebna nam je kako bismo u miru i rasterećeno radili u pauzi", kazao je vezista Dečića Dražen Ajković.
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.10.2011. 07:28h

Niz od tri poraza koja su ostavke koštala trenera Mladena Vukićevića, novi trener Božo Vuković je u debiju na klupi prekinuo pobjedom na gostovanju Bokelju. Do tog trijumfa Tuzani su došli nakon preokreta, ponajviše zahvaljujući mladićima iz podmlatka Dečića.

"Sada je sve nekako lakše, atmosfera je mnogo bolja i vratio se optimizam i samopouzdanje. Ali, mi smo samo na pola zacrtanog pred predstojeću pauzu zbog termina reprezentacije. Zato samo razmišljamo o pobjedi, očekujemo je i svaki drugi rezultat protiv Lovćena je neuspjeh za nas. Pobjeda nam garantuje sredinu prvoligaške tabele i potrebna nam je kako bismo u miru i rasterećeno radili u pauzi. Ono što ohrabruje je podatak da smo kompletni, a i da Dečić tradicionalno ima odličan podmlatak i sada su se nametnula tri mladića od 18-ak godina, koji zaista obećavaju, a Adžović je bio najboji u pobjedi nad Bokeljom", kazao je vezista Dečića Dražen Ajković.

Predvođeni novim trenerom Predragom Vukotićem Cetinjani će danas protiv ekipe Dečića pokušati da dođu do prve pobjede u sezoni.

"U prošloj utakmici na Cetinju, kada smo imali zicer da dobijemo protivnika, tu šansu nijesmo iskoristili. Sada imamo šansu sa sličnim suparnikom, ali će biti mnogo teže jer gostujemo. Sigurno je da smo dosta toga promijenili u igri, ali očigledno da je potrebno još da radimo. Poznato je da će Lovćen u ovu utakmicu ući predvođen novim trenerom, a svaka promjena donosi nešto novo. Vjerujem u svoje saigrače, znam da ćemo pokazati borbenost i želju za pobjedom, jer je to jedini način da branimo boje svog kluba", kazao je Dejan Bogdanović, kapiten Lovćena.

Dečić - Lovćen

Tuzi - Stadion Dečića. Sudija: Mileta Šćepanović (Podgorica). Pomoćnici: Srđan Korać (Bar), Blažo Bogdanović (Nikšić). Početak u 15 časova.

Dečić (4-2-3-1): Drešević - Begović, Radulović, Vučković, Nelević – Popović, Ajković – Pepić, Lekić, Adžović – Đoković.

Lovćen (4-2-3-1): Bajković - Mirković, Radunović, Ćetković, Stanojević - Bogdanović, A. Pejaković - Perović, Kaluđerović, I. Pejaković (Banović) - Radović.

Bonus video: