Mladost želi da prekine niz remija

"za pobjedu je potrebno da moji igrači odigraju kao protiv Mogrena u posljednjem duelu na našem terenu", rekao je Miodrag Vukotić, trener Mladosti.
0 komentar(a)
Ažurirano: 01.10.2011. 07:13h

Mladost se plasirala u četvrtfinale Kupa Crne Gore, a sada želi da pobjedom protiv Bokelja prekine niz remija. Trener Mladosti Miodrag Vukotić zna i kako.

"Dueli sa timovima iz vrha su iza nas i sada nam slijedi lakši raspored, a za pobjedu je potrebno da moji igrači odigraju kao protiv Mogrena u posljednjem duelu na našem terenu. Takvo izdanje bi garantovalo trijumf protiv Bokelja koji se u eliminaciji Budućnosti iz Kupa predstavio kao kvalitetan i izuzetno disciplinovan sastav. Znači neće nam biti lako i zato sam siguran i da neće biti opuštanja mojih igrača, kao u finišu protiv Bratstva. Mada im ne mogu zamjeriti, jer su ranije obezbijedili prolaz u narednu rundu. Ali, zato smo odmorniji i svježiji od Bokelja koji je u Kupu vodio pravi rat sa liderom šampionata. I osim iskusnog veziste Rada Petrovića mogu da računam na sve igrače", rekao je Vukotić.

Fudbaleri Bokelja će nakon tri dana ponovo gostovati u glavnom gradu (u srijedu veče Kotorani su igrali protiv Budućnosti i izborili plasman u četvrtfinale Kupa Crne Gore). Povratnik u elitni rang biće na velikom iskušenju i protiv Mladosti.

"Nadam se da će moji fudbaleri disciplinovanom igrom protiv Mladosti uspjeti da ostvare pozitivan rezultat. Osokoljeni rezultatom u Kupu igrači su puno dobili i na samopouzdanju, a vjerujem da će se sve pozitivno odraziti i u današnjem okršaju", rekao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.

Mladost - Bokelj

Podgorica - Stadion Mladosti. Sudija: Saša Rašović (Golubovci). Pomoćnici: Šeko Šabotić (Tuzi), Dimitrije Mrgunović (Podgorica). Početak u 15 časova.

Mladost (4-4-2): Marčelja – Tomić, Šofranac, Lakić, Živković – Mijušković, Lončar, Savićević, Đurišić – Rašović, Merdović.

Bokelj (4-4-2): Petković - V. Pavićević, Videkanić, Arsenijević, Kašćelan - Todorović, Radenović, Jovanović, I. Pavićević - Banda, Bakoč.

Bonus video: