Dajte nam Teveza džabe da vam ga držimo u formi!

Limavadi junajted je, naime, spreman da prihvati Teveza u ekipi, ali pod uslovom da Siti i dalje nastavi da plaća Argentinca, koji nedjeljno zarađuje 220 hiljada funti…
0 komentar(a)
Ažurirano: 30.09.2011. 08:26h

Limavadi junajted, klub iz druge lige Sjeverne Irske, poslao je službenu ponudu Mančester sitiju za Karlosa Teveza, samo dana nakon što je trener Sitija Roberto Manćini izjavio da ne računa više na argentinskog asa zbog toga što je Tevez odbio da uđe u teren u utakmici drugog kola Lige šampiona.

Zbog tog gesta Tevez je suspendovan na dvije nedjelje.

Ako se zna vrijednost Teveza, ponuda Limavadi junajteda predstavljala veliko iznenađenje, a prvenstveno zbog uslova pod kojima je klub koji je trenutno 8. u drugoligaškom šampionatu ponudio da uzme Teveza. Zapravo, ponuda je toliko nevjerovatna, da su u Sitiju, zasigurno, ostali zetečeni…

Limavadi junajted je, naime, spreman da prihvati Teveza u ekipi, ali pod uslovom da Siti i dalje nastavi da plaća Argentinca, koji nedjeljno zarađuje 220 hiljada funti…

“Na temelju javno objavljenih komentara vašeg menadžera kako Tevezu više neće dopustiti igrati za vaš klub, dopustite mi da vam ispred Limavadi junajteda pokažem spremnost da vam pomognemo u vezi vašeg teškog problema. Mi bismo bili savršeno spremni prihvatiti gospodina Teveza na pozajmicu do kraja ove sezone, ili do eventualnog njegovog transfera".

"Naš menadžer bi rado uvrstio gospodina Teveza u našu ekipu. Naravno, naš klub nije u mogućnosti isplatiti gospodinu Tevezu njegovu platu, ali sam siguran da možete spoznati koliko bi vam bilo korisno da gospodin Tevez bude u odgovarajućoj takmičarskoj formi prije eventualne prodaje”, napisao je, između ostalog, potpredsjednik sjevernoirskog kluba Dejvid Brivster.

Tek se očekuje odgovor Sitija na ovu “velikodušnu” ponudu…

Džeko se izvinio Manćiniju

Osim sa Tevezom, Manćini je na meču sa Bajernom imao problema i sa bosansko-hercegovačkim napadačem Edinom Džeko, koji je u 55. minutu, kada ga je trener Sitija zamijenio, nezadovoljno mahao glavom, pokazavši veliku nervozu zbog zamjene.

Italijanski stručnjak mu je nakon utakmice kazo da mu je to posljednji put tolerisao, a i Džeko je shvatio da je pogriješio.

"Znam da je moja reakcija bila loša i razgovarao sam o tome s saigračima i trenerom. Izvinio sam se za reakciju i Manćini je prihvatio izvinjenje. Rekao je da je sve u redu i da moramo biti pozitivni uoči sljedeće utakmice", izjavio je bivši napadač Volfsburga.

Osvrnuo se potom još jednom na svoju reakciju u Minhenu.

"Bio sam nesrećan jer smo gubili s 2:0, a ja sam želio da pobijedim. Povratak u Njemačku za mene je bio poseban jer sam dugo igrao tamo i želio sam da se predstavimo u dobrom svjetlu. No, stvari se nisu razvijale dobro i zato sam bio posebno frustriran”, dodao je Džeko.

Za razliku od Teveza, Džeko je prošao bez kazne.

Bonus video: