Pioniri remizirali sa Srbijom

"Moram da budem zadovoljan onim što sam vidio nakon dva zajednička treninga i utakmice. Imamo sjajnu perspektivu, ali nam predstoji veliki rad kako bismo iskoristimo kvalitet" rekao je selektor Kovačević
0 komentar(a)
PIONIRI, Foto: FSCG
PIONIRI, Foto: FSCG
Ažurirano: 29.09.2011. 19:18h

Pionirska reprezentacija Crne Gore remizirala je sa Srbijom (1:1) - i time značajno popravila utisak nakon poraza od istog rivala u prvoj prijateljskoj utakmici u Staroj Pazovi.

"Tokom prve utakmice uvidjeli smo sopstvene vrline i mane, ali i dobro analizirali protivnika. Neki igrači su dobili nova mjesta u timu i moram priznati da su odlično odgovorili na zadatke koje sam im postavio. Ni trema, koja je bila naš veliki protivnik u prvoj utakmici nije bila zastupljena u tolikoj mjeri, pa su igrači pokazali koliko mogu" rekao je selektor našeg tima Sava Kovačević.

Naša selekcija je već u prvom dijelu stvorila nekoliko sjajnih prilika - kapiten Cmiljanić, najbolji igrač utakmice, tri puta je bio zamalo neprecizan, a dobru priliku nije iskoristio ni Andrija Vukčević.

Nagrada je stigla nakon pet minuta igre u nastavku - Cmiljanić je, kao i u prvom meču, izborio i realizovao penal, pa se činilo da će revanš "sokola" biti potpun. U finišu je popustila koncentracija, što je iskoristio Radonjić i spriječio poraz domaćina.

"U prvom poluvremenu bili smo sjajni, odlično smo odradili taktičke zadatke, što nam je, uz veliku želju i borbenost, na kraju i donijelo dobar rezultat. Gol smo primili u finišu utakmice, što je plod pada koncentracije, vjerovatno i umora mojih igrača. Moram da budem zadovoljan onim što sam vidio nakon dva zajednička treninga i utakmice. Imamo sjajnu perspektivu, ali nam predstoji veliki rad kako bismo iskoristimo kvalitet" rekao je Kovačević.

Za našu selekciju starteri su bili: Maraš, Grivić, Đ. Vukčević, Banović, Milošević, A. Vukčević, Cmiljanić, Čelebić, Vilotijević, Kukuličić, Vujović, a šansu su dobili još Šebek, Kotorac, Rudović, Marković i Tepavčević.

Bonus video: