Kandidati zadovoljili

"Svi igrači pokazali su volju i želju da se nametnu" rekao je Aleksandar Miljenović, selektor omladinske reprezentacije
0 komentar(a)
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Miljenović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 29.09.2011. 18:32h

Kandidati za mjesto u omladinskoj reprezentaciji položili su današnji test na Starom Aerodromu. Ekipa “bijelih” slavila je protiv “crvenih” sa 3:2 u uzbudljivom i interesantnom okršaju. Za pobjedničku ekipu golove su postigli Todorović (dva) i Kalezić, dok je za “crvene” dvostruki strijelac bio Gazivoda.

Za ekipu “crvenih” nastupili su: Delibašić, Raspopović, Perović, Bošnjak, Ljujić, Čabarkapa, Gazivoda, Lagator, Rađenović, Kalačević, Pavićević. Igrali su još: Kusovac, Marković, Kalač, Jeknić, Šaranović.

Za “bijele” su igrali: Raičević, Kaluđerović, Višnjić, Milojko, Vujačić, Draganić, Janjušević, Bajić, Đalović, Jovović, Šljivančanin. Igrali su još: Cerović, Rizvanović, Kalezić, Todorović, Racković.

"Svi igrači pokazali su volju i želju da se nametnu. Sigurno je da imamo dosta talentovanih igrača, koji su prvi put igrali u ovim sastavima. Pred njima je još puno rada u narednom periodu kako bi se na pravi način pripremili za kvalifikacije koje ih očekuju naredne godine" rekao je Aleksandar Miljenović, selektor omladinske reprezentacije.

Bonus video: