Emeri: Rezultat je pravedan

"Jeste da je naš golman Dijego Alveš u nekoliko navrata napravio čuda, ali smo kasnije sve izbalansirali sa šansama koje smo mi stvorili", kazao je Emeri
0 komentar(a)
Emeri, Foto: Reuters
Emeri, Foto: Reuters
Ažurirano: 29.09.2011. 09:43h

Trener Valensije Unai Emeri ocijenio je da je remi "pravedan rezultat" nakon 1:1 protiv Čelzija na "Mestalji" u jednom od derbija 2. kola Lige šampiona.

"Veoma sam zadovoljan kako se utakmica odvijala i mogućnostima koje su pružili moji fudbaleri. Igrali smo protiv velikog tima i na kraju zasluženo izborili 1:1. Jeste da je naš golman Dijego Alveš u nekoliko navrata napravio čuda, ali smo kasnije sve izbalansirali sa šansama koje smo mi stvorili. Ovaj remi je realan", kazao je Emeri.

Čelzi je nakon serije zicera poveo golom Lamparda u 56. minutu. Činilo se tada da će "plavi" lako privesti meč kraju, s obzirom na odnos snaga na terenu, ali je Valensija u posljednjih pola sata preuzela kontrolu, počela da stvara šanse i gol iz penala Soldada za 1:1 stigao je kao posljedica.

"Srećni smo sa remijem. Možemo još da napredujemo", dodao je Emeri.

Valensija ima dva boda nakon dva kola i ukoliko želi da se plasira u osminu finala, ne smije da izgubi naredni meč - u pitanju je gostovanje Leverkuzenu na "Baj areni" 19. oktobra.

Bonus video: