Kondogbija sigurno ostaje na "Mestalji", "crno-plavi" mijenjaju planove zbog Kansela

Portugalac je ljetos stigao u Inter sa "Mestalje" na pozajmicu s pravom otkupa, a odličnim igrama u Seriji A je skrenuo pažnju finansijski mnogo jačih klubova poput Mančester junajteda
104 pregleda 0 komentar(a)
Žoao Kanselo Milan - Inter, Foto: Reuters
Žoao Kanselo Milan - Inter, Foto: Reuters
Ažurirano: 23.04.2018. 15:18h

Valensija će na ljeto sigurno otkupiti Žofrija Kondogbiju od Intera, a milanski klub čini sve da pronađe formulu po kojoj bi u Milanu ostao Žoao Kanselo.

Portugalac je ljetos stigao u Inter sa "Mestalje" na pozajmicu s pravom otkupa, a odličnim igrama u Seriji A je skrenuo pažnju finansijski mnogo jačih klubova poput Mančester junajteda.

Valensija traži za Kanselov otkup 38 miliona eura, a italijanski mediji javljaju da je Inter već najavio da tu cifru neće platiti, pa je spreman da igra na kartu Kondogbije.

Francuz će na ljeto koštati "slijepe miševe" 25 miliona eura, a prvobitan dogovor dva kluba je bio da Inter uz pomenuti novac dobije i 25 odsto zarade od narednog transfera.

Taj usmeni dogovor bi sada mogao da bude poništen, jer iz Španije stižu informacije da je Valensija Interu rekla sljedeće:

"Ako želite Kansela po nižoj cijeni od 38 miliona, onda zaboravite 25 odsto zarade od prodaje Kondogbije", prenose lokalni mediji iz Valensije.

Navodno, Interu je ta opcija primamljiva, pa je sve izvjesnije da će i Kanselo i Kondogbija ostati u klubovima u kojima su počeli sezonu 2017/18.

Bonus video: