Milan dovodi Van der Varta u januaru

Van der Vart je u London stigao avgusta 2010. godine, "pjevci" su ga platiti Realu osam miliona funti (devet miliona eura), ali nije ispunio očekivanja
0 komentar(a)
Van der Vart, Foto: REUTERS
Van der Vart, Foto: REUTERS
Ažurirano: 25.09.2011. 09:02h

Milan će u januarskom prelaznom roku ponuditi Totenhemu 12 miliona funti (13,7 miliona eura) za holandskog reprezentativca Rafaela Van der Varta, a kako prenose britanski mediji, Hari Rednap se neće protiviti tom transferu.

Van der Vart je u London stigao avgusta 2010. godine, "pjevci" su ga platiti Realu osam miliona funti (devet miliona eura), ali nije ispunio očekivanja.

Prošle sezone Rednap je često forsirao formaciju 4-4-1-1 kako bi našao mjesto za Holanđanina, što je doveo do frustracije kod mnogih igrača, jer 28-godišnji ofanzivni vezista nije blistao.

Ove sezone Totenhem želi da bude među četiri najbolja tima Premijer lige, kako bi opet igrao Ligu šampiona, a Rednap je dolaskom Emanuela Adebajora promijenio formaciju.

Izostavio je Van der varta iz tima za meč Lige Evrope protiv PAOK-a u Solunu, nakon čega se Holanđanin naljutio.

To je poremetilo odnose između njega i menadžera i odlazak u januaru je sasvim izvjestan.

Da je prelazak u Milan realan, pokazuje i podatak da je Van der Vartova supruga Silvi dogovorila posao voditeljke na jednoj od tamošnjih televizija.

Bonus video: