Pravedan remi na Obilića poljani

"Ponovo nijesmo imali sportske sreće, ali se nadam da će nam se to u narednim kolima vratiti", kazao je trener Lovćena Marko Marković.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2011. 07:28h

Lovćen nikako da prekine niz poraza, koji ga prati od početka sezone. Iako su se svi nadali da će protiv Berana uspjeti da razbiju maler, Cetinjani su na kraju jedva uspjeli da izvuku bod, a nakon svega viđenog podjela bodova je najrealniji ishod.

"Moje mišljenje je da smo bili bolji rival. Imali smo 5-6 gol šansi a postigli smo samo jedan gol. Ponovo nijesmo imali sportske sreće, ali se nadam da će nam se to u narednim kolima vratiti", kazao je trener Lovćena Marko Marković.

Fudbaleri Lovćena krenuli su prvi u opasan napad, kada je Radunović centrirao prema Radoviću, koji je prilično slabo šutirao, i tako propustio šansu da svoju ekipu dovede u vodstvo. U 21. minutu prvu šansu za gol imalu gosti, ali je Raičević šutirao preko gola. Međutim, više sreće Beranci su imali u 34. minutu, kada je Zeinilović asistirao, a Raičević pogodio mrežu.

Do izjednačenja, fudbaleri Lovćena stigli su u 44. minutu, kada je Pejaković pronašao Bogdanovića u šesnaestrecu, a ovaj lagano postigao go za 1:1.

I jedna i druga ekipa do isteka 90. minuta imale su nekoliko šansi, ali je nedostajao pravi udarac.

"Da mi je neko prije ovog meča ponudio bod, objeručke bih ga prihvatio. Ipak, poslije ovoliko propuštenih šansi imamo za čim da žalimo. Pali smo nakon postignutog gola, ali smo ipak uspjeli da osvojimo veliki bod", kazao je nakon utakmice trener Berana Slobodan Đukić.

Lovćen - Berane 1:1

Cetinje - Stadion Obilića poljana. Gledalaca: 150. Sudija: Predrag Radovanović (Podgorica). Pomoćnici: Šeko Šabotić (Tuzi) i Željko Pavićević (Podgorica). Strijelci: Bogdanović u 44. minutu za Lovćen, Raičević u 34. minutu za Berane. Žuti kartoni: Radunović (Lovćen), Aković (Berane).

Lovćen: Bajković 7,5, Ćetković 6, Radunović 6, Mirković 6,5, Stanojević 6, Radović 7, I.Pejaković 6,5 (Vujović), Bogdanović 7, Banović 6 (Marković), Kaluđerović 6,5, A.Pejaković 6 (Bigović).

Berane: Aković 6,5, Rajković 6, Lutovac - (M.Šćekić, Rugovac 6), A.Šćekić 6, Peličić 6, Vučinić 6,5, Bojović 6, Babača 6, Lalević 6,5, Zejnilović 7, Raičević 7.

Bonus video: