Preokret Tuzana

Dečić je sa novim trenerom Božom Vukovićem prekinuo negativnu seriju i osvojio važne bodove u Kotoru.
0 komentar(a)
Ažurirano: 25.09.2011. 07:43h

Dečić je sa novim trenerom Božom Vukovićem prekinuo negativnu seriju i osvojio važne bodove u Kotoru. Bokelj je, međutim, išao ka trijumfu sve do 75. minuta, kada je rezervista Nuhodžić, jedan od tvoraca preokreta, izborio, a potom i realizovao penal za izjednačenje. A igrač utakmice Adžović, koji je sa dva gola u finišu osigurao slavlje Tuzanima, takođe je dobio šansu sa klupe...

Kotoranima je slaba utjeha što su dobro otvorili meč, a prije vodećeg gola Kašćelan i Jovanović zaprijetili su Tuzanima. U 29. minutu Nelević je igrao rukom u svom šesnestercu, a iako situacija nije bila opasna po gol sudija Novović je na intervenciju pomoćnika Ražnatovića pokazao na bijelu tačku, nakon čega je Kaluđerović doveo Bokelj u vođstvo.

Na startu nastavka domaćin je mogao da riješi meč - golman Drešević zaustavio je pokušaj Bande, dok je isti igrač četiri minuta kasnije promašio još bolju šansu.

Gosti su uzvratili nakon toga, ali je golman Petković sa dvije sjajne intervencije spasio svoj tim (zaustavio pokušaje Krnića i Lekića). U 75. minutu Kaluđerović je igrao rukom nakon šuta Nuhodžića, a sudija Novović dosudio penal za Tuzane. Nuhodžić je izjednačio, a potom Adžović sa dva gola kaznio pad u igri Bokelja. Uz njih dvojicu, i mladi rezervista Lazarević je takođe donio pozitivne promjene sa klupe.

Bokelj - Dečić 1:3

Kotor - Gradski stadion. Gledalaca: oko 300. Sudija: Miloš Novović (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Đorđije Ražnatović (Cetinje). Strijelci: Kaluđerović u 29. iz penala za Bokelj, a Nuhodžić u 75. iz penala, Adžović u 84. i 90+3. minutu za Dečić. Žuti kartoni: Videkanić, Kaluđerović (Bokelj), Radulović, Pepić (Dečić).

Bokelj: Petković 7, V. Pavićević 6, Videkanić 6, Arsenijević 6,5, Kašćelan 6, Todorović 5,5, Banda 6,5, Radenović 5,5, Kaluđerović 6, Jovanović 5,5 (Stojanović 6), Bakoč 5,5 (I. Pavićević 6,5).

Dečić: Drešević 7, Vučković 6 (Adžović 8), Popović 6,5, Gutić 7, Radulović 6,5, Lekić 6,5, Đoković 6,5 (Nuhodžić 7), Pepić 7, Krnić 7,5, Nelević 6, Milić 6,5 (Lazarević 7).

Bonus video: