Pobjeda za dva cilja

"Naš cilj je pobjeda, realno je da pred našim navijačima tražimo sva tri boda", rekao je trener Kotorana Slobodan Drašković
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.09.2011. 07:13h

Dvije dobre stvari mogu da urade fudbaleri Bokelja ukoliko danas savladaju Dečićem - da pobjedom zakorače ka srednjem dijelu tabele, ali i da jednog od konkurenata za opstanak prikuju za dno tabele i pobjegnu mu šest bodova.

Dakle, dva cilja, a jedan način - pobjeda.

"Kvalitet ekipe Dečića sigurno ne odgovara njihovoj poziciji na tabeli. Čeka nas teška utakmica, a dodatna poteškoća za nas predstavlja promjena trenera protivničkog tima koja će sigurno dati dodatni motiv igračima. Ipak, naš cilj je pobjeda, realno je da pred našim navijačima tražimo sva tri boda", rekao je trener Kotorana Slobodan Drašković, koji ne može da računa na povrijeđene Vujovića i Kašćelana, dok Marko Vujović ima kartone.

Samo pobjeda u dosadašnjih sedam kola, uz tri vezana poraza uticali su da Dečić promijeni trenera. Umjesto Mladena Vukićevića, stigao je Božo Vuković koji treba da pokrene ekipu, ali to neće biti lako već na prvoj utakmici u Kotoru.

"Bokelj je podigao igru a ubjedljiv trijumf protiv Budućnosti u Kupu im je dodatno podigao samopouzdanje. Što se nas tiče, mislim da nijesmo u igračkoj krizi, prije rezultatskoj. I ne mislim da je tu trener kriv, jer smo trenirali dobro, igrali dobro ali i neshvatljivo smo promašivali. U svakoj utakmici bi prokockali po tri, četiri zicera, a na posljednjem gostovanju Beranama u drugom poluvremenu iz dva navrata nijesmo pogodili za rubrike, vjerovali ili ne!"

"Ipak, novi trener donosi i nešto novo, a mi se nadamo da će to biti neki psihološki podsticaj. Bitno je da u Kotoru ne primimo gol, i remi bi u ovoj situaciji bio dobar za naše samopouzdanje, ali moramo početi da pobjeđujemo. Samo pobjeda donosi potrebnu psihološku stabilnost. Mi ne možemo da računamo na suspendovanog Ajkovića i povrijeđenog Živkovića", rekao je vezista Dečića Davor Popović.

Bokelj - Dečić

Kotor - Gradski stadion. Sudija: Miloš Novović (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Đorđije Ražnatović (Cetinje). Početak u 15.30 časova.

Bokelj (4-4-2): Petković - Pavićević, Kašćelan, Arsenijević, Videkanić - Radenović, Todorović, Banda, Kaluđerović - Jovanović, Bakoč.

Dečić (4-2-3-1): Pavićević - Gutić, Radulović, Vučković, Nelević - Popović, Nuhodžić - Pepić, Lekić, Milić - Đoković.

Bonus video: