Sutjeska želi reprizu iz Kupa

"Siguran sam da pobjeda neće doći u pitanje ako ponovimo izdanje iz Kupa", kazao je Andrija Pejović, vezista Sutjeske.
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.09.2011. 07:43h

Nakon što su prije desetak dana fudbaleri Sutjeske savladali Zetu u Kupu, obaveza uoči novog prvenstvenog nadmetanja je ista. Nikšićki prvoligaš se u dosadašnjem dijelu sezone na svom terenu “okliznuo” dva puta (Rudar i Grbalj su slavili kraj Bistrice), zbog čega je pred meč sa Golubovčanima poraz zabranjena riječ. Nikšićani uostalom nemaju prostora za kalkulacije – samo pobjeda donosi mir u kući.

"Utakmica će biti teška i neizvjesna jer su bodovi prijeko potrebni i jednima i drugima. Siguran sam da pobjeda neće doći u pitanje ako ponovimo izdanje iz Kupa. Ekipu Zete respekutujemo jer u svojim redovima ima nekoliko iskusnih i kvalitetnih pojedinaca. Ipak, u ovom trenutku samo tri boda mogu da zadovolje naše apetite. Jednostavno, moramo dati sve od sebe da stignemo do zacrtanog cilja".

"Ovakvi mečevi se igraju srcem, ako treba ostavićemo ga na terenu, samo da slavimo. Iskreno se nadam da ćemo nakon pobjede krenuti uzlaznom putanjom. Za kvalitetnog protivnika posebna motivacija ne treba. Nadam se da ćemo imati sreće, jer je ona svakako neophodna. Pozivam navijače da nam pomognu, jer nam je sada njihova podrška najpotrebnija. U srijedu nas čeka revanš sa Zetom u Kupu, međutim, prva utakmica je uvijek najvažnija", kazao je Andrija Pejović, vezista Sutjeske.

U Zeti se nadaju da će proći puno bolje nego u nedavnom Kup okršaju na stadionu kraj Bistrice...

"U vrlo kratkom razmaku očekuje nas i druga utakmica sa Sutjeskom. Poraz od 2:0 u prvom meču bio je previsok, nijesmo zaslužili da izgubimo jer smo u najmanju ruku bili ravnopravan, čak i bolji rival. Dobro poznajemo Sutjesku, idemo da se nadigravamo uz želju da ostvarimo pozitivan rezultat, ukoliko se ukaže šansa i da dobijemo meč. Očekujem korektnu i zanimljivu utakmicu, u posljednja dva meča smo slavili, želimo da nastavimo uspješan niz. Knežević je i dalje van stroja, a vidjećemo da li ćemo moći da računamo na Kaluđerovića", kazao je Rade Vešović, trener Zete.

Sutjeska - Zeta

Nikšić - Stadion kraj Bistrice. Sudija: Željko Radunović (Cetinje). Pomoćnici: Jovica Tatar (Podgorica), Srđan Korać (Bar). Početak u 15.30 časova.

Sutjeska (4-4-1-1): Lakićević - Kosović, Zogović, Radović, Krivokapić - N. Dževerdanović, Marić, Nikolić, Spasojević – Pejović – Marković.

Zeta (4-4-2): Ivanović - M. M. Radulović (A. Dabić), Vujačić, M. B. Radulović, Novović - Burzanović, Božović, Došljak, Peličić - Korać, Orlandić.

Bonus video: