Mihajlović: Napoli može da osvoji Skudeto

"Kavani je jedinstven igrač, ali i ostali idu “hiljadu na sat”, kaže trener Fiorentine Siniša Mihajlović.
0 komentar(a)
Ažurirano: 23.09.2011. 11:25h

Nakon odlične pobjede protiv Parme (3:0), uz dva gola Stevana Jovetića, Fiorentina je okrenuta subotnjem duelu protiv Napolija na “San Paolu”.

“Napoli ima ekipu koja može da osvoji Skudeto i daleko stigne u ligi šampiona. Kavani je jedinstven igrač, ali i ostali idu “hiljadu na sat”. Za nas će taj meč biti važan, iako nije presudan. Oni su u top formi, mi još uvijek nijesmo, ali možemo da odigramo dobro”, kaže trener Fiorentine Siniša Mihajlović.

Srpski stručnjak ističe da još uvijek ima određene dileme oko tima koji će nastupiti.

“Ali, svi oni koji su igrali u srijedu su zdravi. Od mojih igrača tražim da igraju sa više personaliteta, kao što radimo kad igramo kod kuće. Prošle godine smo u Napulju odigrali odlična meč (0:0). Moji igrači ne treba da se plaše tog duela, ovo su najljepše utakmice za igranje”, dodao je Mihajlović.

Mihajlović je ljetos bio u konkurenciji za novog trenera Intera, ali je na kraju ostao u Firenci. O odlasku Gasperinija i dolasku Ranijerija na klupu Intera, strateg fiorentine kaže:

“Žao mi je Gasperinija, jer je odličan trener. Nažalost po njega, otkaza su ga koštali rezultati i loša igra, što nije bio slučaj u prošlosti, jer su njegove ekipe uvijek dobro igrale. Što se Ranijerija tiče, to je odličan izbor, odličan trener. Radio je u velikim klubovima, pravi je gospodin. To je najbolji potez koji je Inter mogao da napravi”, zaključio je Mihajlović.

Bonus video: