Stiv Kin: Vukčević ima moć, ali mu treba vremena

"Pokazao je da je vrijedan pažnje. Ima moć, ima preciznost, ali ono što mora da nauči je da igra fudbal sa jednim ili dva dodira. Očigledno je da voli da se "druži sa loptom", rekao je Kin"
0 komentar(a)
Ažurirano: 21.09.2011. 09:16h

Simon Vukčević se golom protiv Lejtona nametnuo i pokazao da mu je prijala promjena kluba, a menadžer Blekburna Sitv Kin ponovio da očekuje puno od crnogorskog fudbalera, baš kao i kada ga je doveo iz Sportinga.

"Pokazao je da je vrijedan pažnje. Voli da igra po desnoj strani, iako je ljevak, tako je i dao gol. Ima moć, ima preciznost, ali ono što mora da nauči je da igra fudbal sa jednim ili dva dodira. Očigledno je da voli da se "druži sa loptom". Izgleda da baš voli da igra petom, jedno 17 puta za dva meča je tako dodao loptu, rekao je Kin.

Ipak, izdanjima protiv Arsenala i Lejtona je zadovoljan, prije svega, jer je njegov tim počeo da sakuplja dobre rezultate.

"Simon je tek došao u drugu zemlju, treba da se prilagođava ne samo stilu fudbala, već i načinu života. Međutim, u ovakvim mečevima, kada vam dolaze nižerazreni timovi spremni da vas pobijede, važno je da znate kako da odreagujete", kazao je Kin.

Vukčević je, inače, postigao gol za 3:1 u Karling kupu, a meč je na kraju završen 3:2 za Roverse.

Bonus video: