Viljaš-Boaš: Sudija nas je pobijedio

Ko je gledao utakmicu zna o čemu priča Viljaš-Boaš - Smoling je prvi gol dao iz ofsajda, a Nani drugi takođe nakon što je bio u nedozvoljenoj poziciji u trenutku kada je primio loptu
0 komentar(a)
Viljaš-Boaš, Foto: Beta/AP
Viljaš-Boaš, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 20.09.2011. 16:38h

Čelzi se naigrao fudbala na „Old trafordu” u nedjelju, ali je na kraju glatko poražen od mašinerije zvane Mančester junajted.

Menadžer „plavaca” Andre Viljaš-Boaš, međutim, ne priznaje da je njegov tim nadigran, već za poraz krivi sudiju Fila Dauda i njegove pomoćnike.

Ko je gledao utakmicu zna o čemu priča Viljaš-Boaš - Kris Smoling je prvi gol dao iz ofsajda, a Nani drugi takođe nakon što je bio u nedozvoljenoj poziciji u trenutku kada je primio loptu.

"Veoma sam razočaran suđenjem, bilo je jako loše. Sudije su na kraju i odlučile pobjednika. Nije mala stvar kada gubite sa 2:0 u onakvom meču, a poslije vidite da su oba pogotka greške arbitara. I da, linijski sudija nas je pobijedio, to je definitivno, jer smo igrali dobar fudbal", rekao je Viljaš-Boaš.

Portugalac je potom poželio da se od njegovih izjava ne pravi šou i da se stvara pritisak na arbitre.

"Vjerovatno su imali najbolje namjere, samo su radili svoj posao. Ali, neka shvate da smo utučeni zbog načina na koji smo izgubili meč", kazao je Viljaš-Boaš.

Bonus video: