Marselo: Poraz od Levantea možda će nas koštati titule

Najgora stvar od svega je što nas izgubljeni bodovi u nedjelju mogu koštati titule na kraju sezone", priznao je lijevi bek Marselo.
0 komentar(a)
Marselo, Foto: Reuters
Marselo, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.09.2011. 12:40h

Tek je početak sezone u Primeri, a već se prave računice koliko će bodova biti potrebno za titulu. Real i Barsa odmah su počeli da se takmiče u sakupljanju bodova protiv ostalih timova kako bi u dva međusobna sudara odlučili šampiona.

Na remi Barselone u San Sebastijanu (2:2) Real je odgovorio porazom od Levantea u Valensiji (1:0). Tako su nakon tri odigrana kola Katalonci na "minus dva", a Madriđani na "minus tri". Maksimalan učinak, zanimljivo, imaju Valensija i Betis.

U Realu još očajavaju zbog ovakvog "zaostatka".

"Ne smijemo da gubimo bodove protiv timova kao što je Levante. Najgora stvar od svega je što nas izgubljeni bodovi u nedjelju mogu koštati titule na kraju sezone", priznao je lijevi bek Marselo.

Nakon što je tim Žozea Murinja napunio mrežu Saragose u prvom kolu, a potom uz malo muke bio takođe ubjedljiv protiv Hetafea (4:2), očekivalo se da će Madriđani maršom protutnjati i kroz Valensiju.

Desilo se, međutim, nešto što je malo ko očekivao.

"Porazi u ovakvim utakmicama jako bole, jer ubijaju naše šampionske ambicije. Najgori su porazi u mečevima gdje svi očekuju da ćete sigurno dobiti. Ali, takve utakmice su najopasnije i moramo da budemo jako oprezni da nam se greška ne bi ponovila", dodao je Marselo.

Real sjutra veče u vanrednom kolu ponovo gostuje, ovoga puta Rasingu u Santanderu, dok Barselonu čeka još teži posao, gostovanje Valensiji.

Bonus video: