Real platio 60 miliona eura za Nejmara

Nejmar će postat treći najbolje plaćeni fudbaler u Realu – imaće istu godišnju platu kao Kasiljas, od njega će više zarađivati samo Ronaldo i Kaka
0 komentar(a)
Nejmar, Foto: Reuters
Nejmar, Foto: Reuters
Ažurirano: 19.09.2011. 12:48h

Kad već do sada nije mogao da pobijedi Barselonu na terenu, Real je ostvario trijumf u tržišnoj utakmici – brazilski vunderkind Nejmar danas će da potpiše predugovor sa „kraljevskim klubom“, koji će da postane validan nakon Olimpijskih igara u Londonu naredne godine.

„Marka“ piše da su svi detalji dogovoreni - Santos, Nejmarov klub, dobiće 60 miliona eura kada ugovor postane pravno važeći, dok će igrač da dobije 12 miliona samo za potpis, a onda svake sezone po sedam miliona u narednih šest godina.

Nejmar je bio Realova želja odavno, ali se situacija zakomplikovala kada se u priču uključila Barselona. „Marka“ tvrdi da je Pep Gvardiola nedavno na sastanku sa predsjednikom Sandrom Roselom tražio da se dovede Brazilac, što je potvrdio i Nejmarov otac.

Reakcija Reala morala je da bude brza, i zbog toga je i ponuda bila ovako izdašna. Astronomska...

Nejmar će tako da postane treći najbolje plaćeni fudbaler u Realu – imaće istu godišnju platu kao kapiten Iker Kasiljas, od njega će više da zarađuju samo Kristijano Ronaldo i Kaka.

Bonus video: