Nojer i Bajern osvojili Gelzenkirhen

Bajernova serija pobjeda definitivno plaši svakog u Njemačkoj - protiv Šalkea je došao do 8. uzastopnog trijumfa uz čudesnu gol razliku 23:0...
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.09.2011. 18:18h

Borusija je u krizi, a veliki Bajern nakon trijumfa u Gelzenkirhenu ima čak osam bodova više od aktuelnog šampiona.

„Milioneri” su upisali i treći uzastopni neuspjeh u Bundes ligi, poraženi su u Hanoveru, iako su sve do 87. minuta vodili. Međutim, domaćin je preokrenuo golovima Haguija i Ja Konana.

"Do 75. minuta smo imali meč u rukama, šanse da riješimo sve, a onda se desilo šta se desilo. Ostaje gorak ukus, jer smo u velikom zaostatku na tabeli. Neke mečeve smo olako gubili", rekao je trener Borusije Jirgen Klop.

Trener Hanovera Mirko Slomka je sijao od sreće.

"Kada se pobijedi šampion, način na koji ste to uradili i nije baš toliko važan. Mi smo znali da je Borusija tehnički superiorna, zato smo probali da trčimo što više, da na taj način stvorimo probleme protivniku", kazao je Slomka.

A Bajernova serija pobjeda definitivno plaši svakog u Njemačkoj - protiv Šalkea je došao do 8. uzastopnog trijumfa uz čudesnu gol razliku 23:0!

U meču u kojem nije bilo povrijeđenih Marija Gomesa i Arjena Robena, domaćina je otvorio mladi Danac Nils Pedersen. Konačan rezultat je postavio Tomas Miler.

Golman Bavaraca Manuel Nojer je, sasvim očekivano, dočekan kao najveći neprijatelj od navijača Šalkea koji mu i dalje nisu oprostili odlazak u Minhen.

Galerija

Bonus video: