Marčić: Izgledali smo kao izuzetno ozbiljna ekipa

"U potpunosti smo zadovoljni igrom čitavog tima, Petrovac je izgledao kao izuzetno ozbiljna ekipa", zadovoljan je bio Rudolf-Roki Marčić, pomoćni trener Petrovca.
65 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.09.2011. 08:28h

Dva bljeska u prosječnoj predstavi - prvo Zvicera a potom i Vujačića, ujedno i dva prva potpisa napadačkog tandema Petrovca u jesenjem dijelu šampionata donijela su prevagu u korist domaćina. Petrovac je, kao i nebrojano puta do sada, boljom i ofanzivnijom igrom u drugom poluvremenu stigao do četvrtog trijumfa u šampionatu. Kotorani su dobar takmac bili samo u prvom poluvremenu, ali je evidentno da se ekipa potrošila u Kup meču protiv Budućnosti.

Prvu polupriliku imali su domaći preko napadača Živkovića, ali je dobro intervenisala defanzivna linija gostiju. Desetak minuta kasnije udarac je oprobao i agilni vezista Jovanović, ali je lopta prohujala pored desne stative. U finišu poluvremena gosti su mogli do prednosti - Videkanić je odlično prošao po lijevoj strani i centaršutem pronašao napadača Kaluđerovića, ali je nakon njegovog pokušaja Popović bio siguran.

"Dobro smo parirali rivalu u prvom dijelu, kada smo imali veliku šansu da stignemo do važnog pogotka. U nastavku dozvolili smo sebi da u ranoj fazi poslije kiksa odbrane primimo pogodak, koji je u potpunosti odredio dalji tok meča. Petrovčani su vrlo brzo stigli i do drugog gola i rutinski priveli meč kraju", istakao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.

Zvicer u prvom minutu nastavka, te Vujačić 15 minuta kasnije otklonili su sve dileme na startu drugog dijela, nakon čega je domaćin prokockao još dvije izgledne prilike (prvu preko Markovića, a nedugo zatim i preko rezerviste Nikezića).

"Znali smo da nas čeka težak duel, ali smo ostvarili novu pobjedu u šampionatu. Poslije izjednačene igre u prvom dijelu mislim da smo u drugom dijelu u potpunosti nadigrali goste, na vrijeme postigli dva gola i sasvim zasluženo stigli do trijumfa. U potpunosti smo zadovoljni igrom čitavog tima, Petrovac je izgledao kao izuzetno ozbiljna ekipa", zadovoljan je bio Rudolf-Roki Marčić, pomoćni trener Petrovca.

Petrovac - Bokelj 2:0

Petrovac - Stadion pod Malim brdom. Gledalaca: 200. Sudija: Dražen Petrić (Pljevlja). Pomoćnici: Strijelci: Zvicer u 46. i Vujačić u 61. minutu. Žuti kartoni: Graovac (Petrovac), Bojić (Bokelj).

Petrovac: Popović 6,5, Radulović 6,5, Mihailović 7, Grbović 7, Golubović 6,5, Graovac 7, Vujačić 7,5 (Muhović 6,5), Zvicer 7,5 (Marković 6,5), Šofranac 7, Živković 6,5 (Nikezić 6,5), Jovanović 6,5.

Bokelj: Petković 6, Pavićević 7, Videkanić 6,5, Arsenijević 6, Kašćelan 5,5, Todorović 6, Banda 6,5, Bojić 6 (Donković 6), Kaluđerović 6, Vujović 6 (Bakoč 6), Jovanović 6 (Stojanović 6).

Bonus video: