Zeta želi da veže dvije pobjede

"Dobili smo Dečić u prošlom kolu, a sada želimo nova tri boda i protiv Lovćena", vezista Zete.
0 komentar(a)
Ažurirano: 17.09.2011. 07:43h

Fudbaleri Zete dočekuju Lovćen sa ciljem da prvi put od početka sezone povežu dvije pobjede. Ekipa Rada Vešovića slavila je u prošlom kolu u Tuzima (prethodno je pretrpjela tri uzastopna poraza), kao i na premijeri protiv Mladosti na Starom aerodromu.

"Utakmica je mnogo bitna, a poraz od Sutjeske u Kupu ne smije da se odrazi u prvenstvu. Nijesmo, međutim, loše igrali u Nikšiću, tako da ćemo u revanšu tražiti šansu da odemo u narednu rundu. Dobili smo Dečić u prošlom kolu, a sada želimo nova tri boda i protiv Lovćena. Naš naredni protivnik je loše startovao, imaju talentovane igrače, ali otišla su im dva-tri iskusna fudbalera. To nas, međutim, neće zavarat", rekao je Balša Božović, vezista Zete.

U kombinaciji za današnji meč je i mladi reprezentativac Miloš M. Radulović, koji je više od mjesec pauzirao zbog povrede.

Cetinjani će pokušati da prekinu rezultatsku krizu, koja ih prati od početka prvenstva.

"Jedno je sigurno, danas nas očekuje veoma teška utakmica. Za protivnika imamo izuzetno jaku i dobru ekipu, ali siguran sam da će moji momci pružiti najbolju moguću igru, i pokušati da prekinu taj negativni skor koji imamo. U sličnoj situaciji je i Zeta, koja je mnogo kvalitetnija ekipa nego što to trenutno rezultati pokazuju. Ipak se nadam da će ovoga puta Lovćen biti tim koji će osvojiti bodove", kazao je trener Lovćena Marko Marković.

Zeta - Lovćen

Golubovci - Stadion Trešnjica. Sudija: Ranko Spasojević (Podgorica). Pomoćnici: Dejan Šaković (Podgorica), Vladan Todorović (Nikšić). Početak u 16 časova.

Zeta (4-2-3-1): Ivanović - A. Dabić (M. M. Radulović), Kaluđerović, M. B. Radulović, Novović - Božović, Zlatičanin - Došljak, Peličić, Burzanović - Korać.

Lovćen (4-3-2-1): Perović - Marković, Ćetković, Belada, Mirković - Bogdanović, Kaluđerović, Pejaković - Vujović, Stevović - Radunović.

Bonus video: