Milošević: Blizu sam da prihvatim ponudu, Brna i Dejo su moji prijatelji

"Poziv je zanimljiv, rekoh već da sam ga uzeo u ozbiljno razmatranje, a kada je tako...”, kazao je Milošević.
0 komentar(a)
Ažurirano: 16.09.2011. 11:03h

Savo Milošević je blizu da prihvati ponudu novog selektora Crne Gore Branka Brnovića da mu se pridruži u stručnom štabu crnogorske selekcije.

“Nisam čvrsto obećao, ali blizu sam odluke da se latim posla u Crnoj Gori. I Brna i Dejo (Savićević) su moji prijatelji, poziv je zanimljiv, rekoh već da sam ga uzeo u ozbiljno razmatranje, a kada je tako...”, kazao je Milošević za beogradski Sport.

Brnović je juče u izjavi za “Vijesti” potvrdio našu ekskluzivnu informaciju da je na ovu temu već obavio razgovore sa bivšim saigračem iz Partizana, Saragose, Espanjola i reprezentacije Jugoslavije.

"Nije još ništa dogovoreno. Razgovarali smo i najkasnije do subote imaću definitivan odgovor. Milošević do tada treba da sredi neke privatne stvari, a ja sam optimista da će odgovor biti pozitivan", kazao je Brnović za "Vijesti".

Milošević je potvrdio da je idejom Brnovića oduševljen i predsjednik FSCG Dejan Savićević.

“Ako Savo Milošević hoće da pristane da se uključi u rad crnogorske reprezentacije, onda je to fantastično”, kazao je navodno Savićević svom novom selektoru.

“To sam od Branka čuo tokom našem razgovora vođenog minule srijede u Beogradu”, dodaje Milošević.

Na konstataciju da njegovo iskustvo sticano širom Evrope može da odigra bitnu ulogu u odlučujućim utakmicama najjače crnogorske selekcije, najprije sa Engleskom, zatim i sa Švajcarskom, Milošević je odgovorio:

“Nadam se i u baražu za finalni turnir Prvenstva Evrope” zaključio je Milošević.

Sa ostalim članovima stručnog štaba dogovor je već postignut - Brnoviću će asistirati Anto Drobnjak i Radisav Dragićević, dok Dragoje Leković ostaje trener golmana.

Bonus video: