Runi i Kun tresu Ostrvo

Ima i neko ko je proteklog vikenda bio još raspoloženiji nego golgeteri na Ostrvu - Mario Gomes je u pobjedi Bajerna nad Frajburgom (7:0) postigao čak četiri gola...
0 komentar(a)
Ažurirano: 12.09.2011. 17:52h

Do kada će da traje serija Vejna Runija i Serhija Aguera može samo da se nagađa, kao i do kada će Junajted i Siti onako surovo da gaze sve protivnike u Premijer ligi.

Runi je poslije četiri kola već na kvoti od osam golova (čak dva het-trika u dva kola) dok mu se Argentinac djelimično revanširao u subotu u meču sa Viganom.

Ima i neko ko je proteklog vikenda bio još raspoloženiji nego golgeteri na Ostrvu - Mario Gomes je u pobjedi Bajerna nad Frajburgom (7:0) postigao čak četiri gola...

GOLMANI

Begović (Stouk) - dešavalo se da u jednom napadu Liverpula brani i četiri zicera. Bio je to definitivno dan 24-godišnjeg Bosanca.

Agaci (Kaljari) - ne bi Romin start sezone bio tako loš da Kaljari nije imao odličnog Agacija na golu.

ODBRANA

Mertezaker (Arsenal) - prvi put u sezoni Arsenal nije primio gol. To se poklopilo sa debijem gorostasa (visok 196 centimetara) iz Hanovera.

Teri (Čelzi) - napadače Čelzija baš i ne ide na startu sezone. Na Stadionu svjetlosti je, međutim, za vođstvo bio dovoljan i Džon Teri.

Meira (Saragosa) - odbrana Saragose je izdržala - morala je da sačuva mrežu protiv Valjekana nakon debakla od Reala na startu.

SREDINA

Pastore (PSŽ) - Parižani su se opet mučili, sve dok Argentinac nije odlučio da postane junak.

Riberi (Bajern) - povreda je prošlost, Riberi je opet čudo od igrača.

M'Vila (Ren) - iznenađujuće je ostao u Renu. Januaski prelazni tok je, međutim, još veći izazov za čelnike francuskog tima.

Akvilani (Milan) - tokom ljeta je bio Galijanijev Mister x. Nakon meča sa Lacijom za navijače Milana je postao Kralj asistencije!

Kastro (Betis) - zahvaljujući njegovom golu protiv Majorke Betis je ispred Barselone na tabeli, a u društvu Reala i Valensije.

NAPAD

Gomes (Bajern) - pet mečeva u Bundes ligi i osam golova - to su već sada cifre od kojih boli glava. U Njemačkoj se samo pitanju kada će Super Mario, i da li će, da se zaustavi.

Klose (Lacio) - Edi Reja je nedavno rekao da očekuje makar 15 golova u sezoni od Njemca. Ako bude igrao kao protiv Milana, dileme nema - Klose će da se bori za prvo mjesto na listi strijelaca.

Milito (Inter) - polako vraća sjaj od prije dvije sezone. Međutim, pitanje je koliko će to da bude važno za Gasperinija ako nastavi da prima onoliko golova.

Mikoli (Palermo) - vatrene navijače na Siciliji može da podigne na noge samo majstorija Mikolija. A protiv Intera ih je bilo i previše...

Runi (Mančester junajted) - dao je već osam golova u četiri utakmice. Runijeva forma je ključna za sezonu Mančester junajteda.

Aguero (Mančester siti) - dao je tri gola Viganu i istakao: „Želim da u Sitiju uradim ono što je Maradona činio u Napoliju”.

Adebajor (Totenhem) - na debiju je dao gol - možda mu navijači Totenhema i zaborave što je u prošlosti bio član Arsenala.

Galerija

Bonus video: