Prvi bod za Blekburn, Simon na klupi

Meč je na kraju obilježio divljački start golmana Fulama Švarcera nad Hojleom (na kraju su se sudarili glavama). Kanađanin je izveden sa terena na nosilima, a iskusni golman je dobio samo žuti karton
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.09.2011. 19:02h

Blekburn je tek iz četvrtog puta osvojio prvi bod u Premijer ligi ove sezone, a Simon Vukčević je meč na „Krejven kotidžu” protiv Fulama odgledao sa klupe.

Na kraju, Roversi su igrali 1:1, a sve je riješeno u samo šest minuta u prvom poluvremenu - Španac Ruben Rohina je donio prednost gostima u 32, a već u 36. je postavljen konačan rezultat nakon što je pogodio Bobi Zamora.

Meč je na kraju obilježio divljački start golmana Fulama Marka Švarcera nad Dejvidom Hojleom (na kraju su se sudarili glavama). Kanađanin je izveden sa terena na nosilima, a iskusni golman je dobio samo žuti karton.

"Bio je to zaista strahovit start. Mislim da je žuti karton bio preblaga kazna. Ipak, najvažnije je da je Hojle dobro, da je ponovo stao na noge", rekao je menadžer Roversa Stiv Kin.

VBA je najzad krunisao one odlične partije protiv Mančester junajteda i Čelzija - slavio je u gostima protiv Noriča sa 1:0. Gol odluke na „Kerou roudu” postigao je Nigerijac Piter Odemvingi već u 3. minutu.

Ovo je timu iz Birmingema prvi trijumf u sezoni.

"U prva tri kola nismo imali sreće, gubili smo mečeve u kojima to nismo zaslužili. U finišu sam se bojao da će opet sve da bude isto, ali sada možemo da odahnemo", kazao je Odemvingi.

Bonus video: