Važna pobjeda Bokelja

"Utakmicu smo mogli da riješimo i mnogo ranije da nije bilo neiskustva i pada koncentracije u završnici", rekao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.
0 komentar(a)
Ažurirano: 11.09.2011. 11:48h

Bokelj je protiv Berana slavio sigurnu pobjedu, a meč je otvorip već u 3. minutu - Videkanić je centrirao iz kornera, a Todorović glavom pogodio mrežu.

Gosti su se trgnuli nakon toga, a u devetom minutu tražili penal. Nakon duela golmana Petkovića i napadača gostiju Lalevića sudija Kaluđerović procijenio je da ne treba da pokaže na bijelu tačku, nakon čega su Beranci negodovali...

U 14. minutu Lutovac je iz povoljne pozicije sa svega sedam-osam metara pogodio stativu. Domaćin je uzvratio - Kaluđerović je zaprijetio udarcem glavom, ali je Aković bio siguran. Ubrzo su i Todorović, a potom i Vujović priprijetili, dok je na drugoj strani Lalević mogao da izjednači, ali je sa šest-sedam šutirao pored gola.

U nastavku su se Vujović i Kaluđerović ispromašivali, ali je precizniji bio Bakoč, koji je 10 minuta prije kraja postavio konačan rezultat. Gosti su u nastavku zaprijetili preko Šćekića, ali je Petković odlično reagovao.

"Važna pobjeda za naš tim. Ovo će biti raskrsnica poslije pet vrlo napornih kola. Sada ćemo igrati sa lakšim rivalima sa kojima možemo da se nosimo, što se vidjelo i na ovom meču. Utakmicu smo mogli da riješimo i mnogo ranije da nije bilo neiskustva i pada koncentracije u završnici", rekao je Slobodan Drašković, trener Bokelja.

"Ponovo smo primili gol poslije prekida i to već na početku meča. U prvom poluvremenu promašili smo dvije velike šanse, a kasnije je trebalo da primimo još neki gol", kazao je Slobodan Đukić, trener Berana.

Bokelj - Berane 2:0

Kotor - Gradski stadion. Gledalaca: 400. Sudija: Jovan Kaluđerović (Cetinje). Pomoćnici: Jovica Tatar, Veselin Đuranović (Podgorica). Strijelci: Todorović u 3. i Bakoč u 80. minutu. Žuti kartoni: Videkanić, Bakoč, Bojić, Kaluđerović (Bokelj), Rajković, Lutovac, Lalević, Zejnilović, Bojović (Berane).

Bokelj: Petković 7, V. Pavićević 7, Videkanić 7, Arsenijević 7,5, Kašćelan 7, Todorović 8, Banda 7 (Bakoč 7), Bojić 7,5, Kaluđerović 5,5, Vujović 5,5 (I. Pavićević), Jovanović 6 (Stojanović 6).

Berane: Aković 7,5, Rajković 6, Lutovac 6, Šćekić 6,5, Peličić 6, Vučinić 5,5, Isljami 5, Babača 5 (Rugovac 5), Lalević 5, Zejnilović 5 (Bojović 6), Raičević 5 (Huremović 5).

Bonus video: