Luis Enrike: Toti je poseban, ali ću da ga mijenjam kad bude trebalo

"Poseban je u svemu šta radi, najvažniji je igrač u istoriji Rome, i nadam se da će to biti i u budućnosti", kaže Luis Enrike.
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.09.2011. 12:46h

Dan prije meča sa Kaljarijem na „Olimpiku“, čini se da se vratio mir u Romi, nakon nedavnih polemika između trenera Luisa Enrikea i kapitena Franćeska Totija, kome se nije svidio način na koji ga je tretirao španski stručnjak na mečevima sa Slovanom u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Enrike je kazao da je zadovoljan igračima koje ima, počev od Totija.

„Franćesko je igrač koga cijenim i poštujem. Ja se ni sa kim nisam svađao, mene u ovom trenutku interesuje samo Kaljari. Jasno je da je Toti poseban igrač, postigao je 207 golova. Poseban je u svemu šta radi, najvažniji je igrač u istoriji Rome, i nadam se da će to biti i u budućnosti. To, međutim, ne znači da ja nisam taj koji odlučuje. Kao trener imam pravo da ga zamijenim kad to bude trebalo, i po cijenu da napravim grešku, kazao je Luis Enrike.

Trener Rome je istakao da je zadovoljan ponašanjem čelnika kluba prema njemu, i podršci koju dobija.

“Nadam se da će i ekipa biti konkurentna. Koliko, to ne mogu da znam u ovom trenutku. Moj posao je i da ekipa igra dobro, ostvarujući i dobre rezultate. Nadam se da protiv Kaljarija neće biti kao sa Slovanom. Želim da ekipa igra dobro, pa prikaže spektakl i da se iskupimo pred navijačima za eliminaciju iz Evrope. Kaljari je neugodan rival, ali se nadam da ćemo osvojiti tri boda. Jas am optimista”, zaključio je trener Rome.

Bonus video: