Duel znanaca iz drugoligaških dana

Prošlogodišnji veliki rivali iz Druge lige danas će odmjeriti snage na prvoligaškoj sceni.
0 komentar(a)
Ažurirano: 10.09.2011. 08:35h

Prošlogodišnji veliki rivali iz Druge lige danas će odmjeriti snage na prvoligaškoj sceni - Bokelj će pokušati da se iskupi za poraz od Mogrena u Budvi u prošlom kolu, a Beranci da nastave seriju započetu iznenađujućim trijumfom u Zeti.

Kotorani, naravno, kao domaćini očekuju pobjedu.

"Za vrijeme reprezentativne pauze igrali smo prijateljsku utakmicu sa Arsenalom i bili prilično raspucani (8:1). Ipak, veći dobitak od rezultata je povratak Vukote Stojanovića, koji je napokon zaigrao i nadam se da će se vratiti u nekadašnju formu", kazao je trener Bokelja Slobodan Drašković, koji vjerovatno neće moći da računa na povrijeđenog Nenada Kašćelana.

U taboru Berana popravilo se raspoloženje nakon prvog trijumfa na Trešnjici u posljednjem kolu (povratnik u elitni rang prethodno je pretrpio četiri poraza).

"Protiv Zete smo popravili efikasnost, odigrali dobro, pokazali da možemo da igramo sa svima. A što se Bokelja tiče, i njima je cilj opstanak u ligi. Ne možemo da računamo na četvoricu povrijeđenih igrača (Radovića, Tomovića, Grdinića i Cimbaljevića), ali ukoliko pružimo maksimum, nadam se da možemo da ostanemo neporaženi", rekao je Slobodan Đukić, trener Berana.

Bonus video: