Ibrahimović otkrio zašto je odbio Kinu i 100 miliona dolara

Gostujući na ESPN-u, Ibrahimović je potvrdio da je odbio ponudu iz Kine vrijedu 100 miliona dolara za dvije godine i došao u SAD, gdje će igrati za 1,5 miliona po sezoni
1 komentar(a)
ibrahimović, Foto: Reuters
ibrahimović, Foto: Reuters
Ažurirano: 20.04.2018. 13:25h

Zlatan Ibrahimović je pompezno krenuo u osvajanje Amerike, golovima u dresu LA Galaksija i izjavama kojima "bombarduje" američke medije.

Gostujući na ESPN-u, Ibrahimović je potvrdio da je odbio ponudu iz Kine vrijedu 100 miliona dolara za dvije godine i došao u SAD, gdje će igrati za 1,5 miliona po sezoni.

Zašto je propustio šansu da pred kraj karijere zaradi ogroman novac?

"Ovo je veliki izazov za mene, želio sam da dođem u Ameriku i da igram za Galaksi. Nije sve u novcu. Iskreno, nisam ni znao koliki ugovor ću imati ovdje. Nakon oporavka od teške povrede samo želim da budem srećan, da mirišem travu, šutiram loptu i radim ono što radim posljednjih 20 godina. To nema cijenu", rekao je Ibrahimović

Nije došao samo da se zabvavlja već i da pobjeđuje.

"Želim da donesem trofeje mom klubu i da budem dio istorije. Jedan sam od onih koji su napravili razliku i osvajali trofeje, jer sve je u pobjedama. Igrao sam za najbolje svjetske klubove i sa najboljim igračima, svuda sam pobjeđivao. Ne vidim zašto bi Galaksi bio izuzetak", kazao je Šveđanin.

Bonus video: