Van Marvajka ne zadovoljava ni osma pobjeda!

“Počeli smo dobro i stvorili mnogo šansi. Ali, završni pasovi i udarci nisu bili dobri. To moramo da popravimo”, rekao je Van Marvajk
0 komentar(a)
Bert van Marvajk, Foto: Beta/AP
Bert van Marvajk, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.09.2011. 09:34h

Iako je Holandija osmom uzastopnom pobjedom obezbijedila odlazak za Euro 2012, selektor Bert van Marvajk nije bio zadovoljan igrom protiv Finske!

“Počeli smo dobro i stvorili mnogo šansi. Ali, završni pasovi i udarci nisu bili dobri. To moramo da popravimo”, rekao je Van Marvajk.

“Lale” su u Helsinkiju slavile sa 2:0 golovima 21-godišnjih asova PSV-a i Tventea, Kevina Strotmana u 29, odnosno Luka de Jonga u 92. minutu. Ta pobjeda je došla samo četiri dana nakon rekordnog trijumfa nad San Marinom (11:0).

“Mogli smo da ostvarimo mnogo bolji rezultat. Finska je pokazala preveliki respekt prema nama, čini mi se da se i uplašila. Zbog toga smo morali mnogo ranije da riješimo sve dileme, jer je postojala mogućnost da rival iz ničega stigne do izjednačenje”, naglasio je Van Marvajk.

On je, ipak, pohvalio trio vezista Vesli Snajder - Mark Van Bomel - Strotman.

“Momci iz veznog reda su odradili sjajan posao. Vesli je igrao sjajno, a veoma sam zadovoljan kako su sarađivali Van Bomel and Strotman”, zaključio je bivši trener Fejnorda i Borusije iz Dortmunda.

Bonus video: