Hidink na meti Anžija

“Mi bismo mu ponudili vrhunske uslove za rad. U sljedećem prelaznom roku dovešćemo još jedno ili dva vrhunska pojačanja”, naglasio je neimenovani izvor iz Anžija
0 komentar(a)
Hidink, Foto: REUTERS
Hidink, Foto: REUTERS
Ažurirano: 07.09.2011. 08:52h

Bogati vlasnici Anžija iz Mahačkale se ne smiruju - nakonj što su doveli nekoliko vrhunskih pojačanja, sada žele i velikog trenera. Izbor je, izgleda, pao na Gusa Hidinka!

U klub iz ruske republike Dagestan ovog ljeta su stigli Samuel Eto i Jurij Žirkov, koji su se pridružili Robertu Karlosu.

Anži je želio da dovede i Nemanju Vidića iz Mančester junajteda, a procurila je priča da je nudio čak 87 miliona eura za Hulka iz Porta.

Ruski list “Tvoj denj” javlja da su u klubu odlučili da ponude posao 64-godišnjem holandskom stručnjaku, koji je do ljeta 2012. pod ugovorom s Fudbalskim savezom Turske.

Hidink bi se vjerovatno lako privikao na ruski fudbal, jer je od 2006. do 2010. bio selektor “zbornaje”.

“Hidink je vrhunski trener, stoga interes Anžija za njegove usluge nije nikakvo iznenađenje. Zna ruski fudbal i ne bi mu bio nikakav problem da se prilagodi. Mi bismo mu ponudili vrhunske uslove za rad. U sljedećem prelaznom roku dovešćemo još jedno ili dva vrhunska pojačanja”, naglasio je neimenovani izvor iz Anžija.

Činjenicu da Hidink ima još godinu ugovora s Turcima, u Anžiju ne vide kao nikakav problem. Spremni su da ga čekaju, a ionako prvo žele da se plasiraju u neko evropsko takmičenje, kako bi još više privukli holandskog stručnjaka.

Bonus video: