Kapelo: Trenutno ima boljih od Lamparda

"Lampard je jedan od najboljih engleskih fudbalera, ali ja ne biram imena već igrače po trenutnoj formi. U ovom momentu je, na primjer, Geret Beri u mnogo boljoj formi...
0 komentar(a)
Lampard, Foto: REUTERS
Lampard, Foto: REUTERS
Ažurirano: 04.09.2011. 18:02h

Fabio Kapelo je protiv Bugarske lansirao neke mlade igrače (prije svih, Smoling, Kejhil i Jang), na klupi je ostavio prekaljenog Frenka Lamparda i engleski mediji su odmah proglasili revoluciju u reprezentaciji.

I dok su na Ostrvu veličali pobjedu u Sofiji, ipak ih je i interesovalo šta je sa Lampardom, zašto je 33-godišnji vezista ušao u igru tek u 80. minutu.

"Lampard je jedan od najboljih engleskih fudbalera, ali ja ne biram imena već igrače po trenutnoj formi. U posljednje vrijeme Frenk nije igrao baš najbolje, u ovom momentu je, na primjer, Geret Beri u mnogo boljoj formi... Moji igrači svakako moraju da prihvate moje odluke, jer ja stojim iza njih", rekao je Kapelo.

Engleski mediji su poslije meča sa Bugarima došli do interesantnog podatka - prvi put nakon devet godina (kada su zvanični mečevi u pitanju) u prvom timu Albiona nije bilo Lamparda ili Stivena Džerarda. As Liverpula nije bio na ovom okupljanju reprezentacije zbog povrede.

"Frenk je dio reprezentacije. Pravi je profesionalac, uvijek daje maksimum i fokusiran je na ono što radi", istakao je Italijan.

Bonus video: