Anži za Hulka nudio 87, Porto tražio 90 miliona eura

Samo dva sata pred završetak prelaznog roka, Pinto Da Kosta zatražio je od Anžija da poveća ponudu. U tom trenutku su pregovarači Anžija napustili Portugal uz poruku da će se javiti u januarskom prelaznom roku
0 komentar(a)
Hulk, Foto: Globoesporte.globo.com
Hulk, Foto: Globoesporte.globo.com
Ažurirano: 04.09.2011. 08:17h

Anži je tokom ljetnjeg prelaznog roka u dvoje reodove doveo Kamerunca Samjuela Etoa, Balaža Džudžaka iz PSV-a i Jurija Žirkova (Čelzi).

Želja prebogatog predsjednika kluba Sulejmana Kerimova bio je napadač Porta, Brazilac Hulk čime bi stvorio ekipu kadru da se bori za sam vrhu ruskog šampionata.

Poslao je u Portugal ponudu od 87 miliona eura, postigao je dogovor sa Hulkom o godišnjoj plati od 10,5 miliona eura.

I kada se očekivao potpis, uslijedio je preokret.

Samo dva sata pred završetak prelaznog roka, predsjednik Porta Pinto Da Kosta zatražio je od Anžija da poveća ponudu na 90 milion eura.

U tom trenutku su pregovarači Anžija napustili Portugal uz poruku da će se javiti u januarskom prelaznom roku, prenosi portal Goal.com.

Da u cijeloj priči ima istine potvrdio je Hulkov menadžer. - Anži je poslao ponudu Portu kako bi u svoje redove doveo Hulka, Porto je primio veoma kvalitetnu ponudu i to je sve što mogu reći - izjavio je Hoze Aparesido Migel. Iz portugalskog kluba nisu željeli da potvrde niti da demantuju informaciju - Mi ovakve stvari nikada ne komentarišemo, a kada nešto i bude vrijedno komentara to će učiniti predsjednik - kratko je saopštio portparol Porta.

Hulk je nedavno potpisao novi ugovor sa Portom, koji važio do 2016. godine uz klauzulu za otkup od 100 miliona eura.

Bonus video: