Spreman pobjednički plan za Vels

Mladoj selekciji će se na sjutrašnjem treningu priključiti Stefan Savić i Saša Balić, koji su igrali za A reprezentaciju u Velsu
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.09.2011. 19:45h

Mlada selekcija polako privodi kraju pripreme za važan kvalifikacioni okršaj sa Velsom, koji se igra u utorak veče na stadionu pod Goricom. Nakon očekivanog trijumfa nad autsajderom Andorom na otvaranju kvalifikacija, četa Duška Vlaisavljevića poražena je od Jermenije u Jerevanu, pa je naš tim u obavezi da u svakom narednom okršaju ide na pobjedu.

“Mladi sokoli” imali su juče uspješan test sa Mogrenom na Kampu FSCG na Starom aerodromu (slavili sa 2:1).

"Bila je to dobra provjera pred veoma važnu utakmicu. Igrali smo dobro, kontrolisali igru. Vjerujem, međutim, da ćemo u utorak biti još bolji i zabilježiti pobjedu nad Velsom" ističe 17-godišnji napadač Luka Đorđević, strijelac drugog gola na kontrolnom meču protiv svog Mogrena.

A pripreme za meč sa Velsom počele su još u ponedjeljak, 29. avgusta. Mladi reprezentativci imaće, dakle, tačno osam dana rada da spreme pobjednički plan i osvete starije kolege, koji su poraženi od Velsa u Kardifu.

"Svi želimo pobjedu, a sigurno da je pozitivna okolnost što imamo dovoljno vremena da se spremimo, ali i da se još bolje upoznamo. Nemamo baš puno informacija o Velsu, znamo da je naš naredni protivnik slavio sa 1:0 protiv Andore. Vjerujem da ćemo do početka meča saznati i nešto više o rivalu" dodao je Đorđević.

Napadač Mogrena debitovao je za mladu reprezentaciju na nedavnom prijateljskom meču sa Bosnom i Hercegovinom u Nikšiću, dok je na početku nove sezone i u dresu aktuelnog šampiona potvrdio da posjeduje veliki potencijal...

"Prezadovoljan sam, sve ide sjajnim tokom. Spreman sam da svaki minut u Mogrenu i mladoj reprezentaciji iskoristim na najbolji mogući način" zaključio je Đorđević.

Mladoj selekciji će se na sjutrašnjem treningu priključiti Stefan Savić i Saša Balić, koji su igrali za A reprezentaciju u Velsu.

Bonus video: