Jovetić: I Švajcarci će negdje kiksati

Ostale su još dvije utakmice, još imamo šansu, a nadamo se i da će Švajcarci negdje da kiksaju.
79 pregleda 0 komentar(a)
bonja, Foto: Savo Prelević
bonja, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.09.2011. 10:48h

Stevan Jovetić pronašao se na terenu tek u nastavku kada je prešao na lijevu stranu, postigao je sjajan gol, ali je to bilo premalo makar i za remi.

- Igrali smo dobro u prvom poluvremenu i u posljednjih 20 minuta. Nažalost, primljeni gol nas je poremetio u velikoj mjeri, a na to se nadovezao i drugi. Tek nakon 2:0 opet smo preuzeli igru, postigli gol, mogli da izjednačimo, ali nismo uspjeli - ocijenio je as Fiorentine.

Dva kola do kraja kvalifikacija Crna Gora ima tri boda manje od Engleske, ali i utakmicu sa Gordim albionom kod kuće. Realnost je, međutim, borba za drugo mjesto.

- Ostale su još dvije utakmice, još imamo šansu, a nadamo se i da će Švajcarci negdje da kiksaju.

Dejan Damjanović je ušao u finišu meča, sa njim je došlo i do preokreta u igri, ali je bilo teško stići minus od dva gola.

- Žao mi je, propustio sam veliku šansu. Počeli smo dobro, imali smo inicijativu, ali nas je primljeni gol potpuno presjekao. Nije to bila klasična greška golmana, lopta je bila brza, trava klizava, dešava se i to... Primljeni gol je uticao na nas, ali smo zaigrali tek kada su nam dali još jedan. Imali smo šanse da izjednačimo, ali nije nam se dalo.

Nema kukanja - kaže napadač Seula.

- Nije sve gotovo, pozitivno je to što više nema tolikog pritiska. Ne smijemo da potcijenimo svoju situaciju u grupi, i dalje smo drugi, sve je u našim rukama.

Fudbaleri Velsa bili su, logično, sasvim drugačijeg raspoloženja.

- Radili smo naporno od kada je Spid postao selektor i to nam se konačno vratilo. Ova pobjeda nam mnogo znači pred naredne utakmice, a vjerujem da ćemo i protiv Engleske imati šansu – kazao je najbolji igrač Velsa Geret Bejl.

Aron Remzi se golom vratio u reprezentaciju nakon pauze zbog povrede.

- Ostvarili smo sjajan rezultat protiv odlične ekipe. Malo smo slabije ušli u meč, ali smo nakon gola bili odlični. Ova pobjeda je sjajna stvar za moral ekipe, pokazali smo da ne zaslužujemo tako loš plasman na tabeli – kazao je Remzi.

Bonus video: