Djeca iz Bijele gosti navijača Velsa

Na ovaj dirljiv gest Velšani su se odlučili prošle godine nakon utakmice u Podgorici, kada su posjetili Bijelu i obećali da će uputiti poziv.
0 komentar(a)
djeca, Foto: Savo Prelević
djeca, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.09.2011. 10:23h

Na posljednjem treningu pred utakmicu sa Velsom naša selekcija je dobila podršku i štićenika doma za nezbrinutu djecu u Bijeloj. Dva dječaka Danilo Korać i Bojan Šoškić, i djevojčica Valentina Salihi posmatrali su čitav trening našeg tima nakon čega su se slikali i razgovarali sa svojim idolima.

Oni su stigli u Kardif, vjerovali ili ne, kao gosti navijača Velsa. Na ovaj dirljiv gest Velšani su se odlučili prošle godine nakon utakmice u Podgorici, kada su posjetili Bijelu i obećali da će uputiti poziv.

"Mi smo ovdje u organizaciji Fudbalskog saveza Velsa. Naime, navijači Velsa su u septembru prošle godine bili u posjeti našem domu i tada su obećali da će pozvati troje naše djece u goste kada se bude igrala uzvratna utakmica. Obećanje su ispunili, naravno i zaslugom Fudbalskog saveza Crne Gore i eto nas u Velsu. Mogu reći da su Velšani izvrsni domaćini i da nam je večeras bilo naročito lijepo na treningu. Nadam se da ćemo i mi reprezentaciji donijeti sreću i da ćemo se sjutra zajedno radovati", rekla je direktorka doma Slavica Ilić.

Utakmica Vels - Crna Gora igra se večeras na stadionu Kardif siti i počinje u 19.45 časova po lokalnom vremenu, 20.45 po našem vremenu.

Bonus video: