Ako neko u ovom trenutku može pobijediti Real, onda je to Bajern

"To je bila demonstracija kvalitetnog fudbala koji posjedujemo u timu u ovom trenutku. Naš tim ulijeva potpuno povjerenje i vjerujem da se navijači Bajerna trenutno osjećaju kao da su u raju"
5 komentar(a)
Karl Hajnc Rumenige, Foto: Wikipedia Commons
Karl Hajnc Rumenige, Foto: Wikipedia Commons
Ažurirano: 19.04.2018. 07:00h

Bajern Minhen je najveća evropska nada da Real Madrid po treći put zaredom neće osvojiti Ligu šampiona, smatra Karl Hajnc Rumenige, predsjednik bavarskog kluba, prenosi agencija Anadolija.

Upravo Bajern i Real sastaće se u polufinalu najjačeg evropskog fudbalskog klupskog takmičenja. “Bavarci“ su u utorak uveče osigurali plasman u finale Kupa Njemačke, a nešto ranije su osvojili novi naslov nacionalnog šampiona. Ubjedljiva pobjeda u Kupu protiv Bajer Leverkuzena rezultatom 6:2 bila je dovoljna da uvjeri Rumenigea kako Bajern može i u finale Lige šampiona.

"To je bila demonstracija kvalitetnog fudbala koji posjedujemo u timu u ovom trenutku. Naš tim ulijeva potpuno povjerenje i vjerujem da se navijači Bajerna trenutno osjećaju kao da su u raju. Moramo zadržati našu koncentraciju na polufinale Lige šampiona. Međutim, ako neko može u ovom trenutku pobijediti Real Madrid, onda je to Bajern", kazao je Rumenige za njemačke medije.

U drugom polufinalu Lige šampiona sastaće se Roma i Liverpul. Prve utakmice na programu su 24. i 25. aprila, a revanši sedam dana kasnije. Ovosezonsko finale igaće se 26. maja na Olimpijskom stadionu u Kijevu.

Bajern je ove sezone stigao do šeste uzastopne titule šampiona Njemačke, ukupno 28. Do sada bavarski klub je pet puta bio najbolji u Evropi.

Bonus video: