Sutjeska od danas na Tari

"Mislim da smo na pravom putu i da je sve na nama. Atmosfera je dobra i to je ono što nas krasi", kaže čuvar mreže Nikšićana Boris Lakićević
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.08.2011. 10:55h

Dvije pobjede i remi u uvodnim kolima šestog šampionata Crne Gore, donijeli su dosta optimizma u redove nikšićkog prvoligaša, posebno kada se zna da je Sutjeska sa svega deset dana priprema ušla u novu sezonu. Izabranike Dragana Lacmanovića krasila je borbenost i odvažnost protiv svih rivala, pa čak i na mečevima u kojima su poraženi protiv Rudara i Mogrena. Posljednje prvenstveno kolo donijelo je bod na strani osvojen protiv Mladosti.

"Odlično smo počeli sezonu. Moramo biti zadovoljni jer nijesmo očekivali da će se stvari okrenuti baš kako treba. Na svim mečevima igrali smo hrabro zbog čega smo i upisali sedam bodova. Počeli smo da osvajamo bodove i na strani što je jako važno. Pauza je došla u pravom trenutku. Imamo dovoljno vremena da se osvježimo i još bolje pripremimo za iskušenja koja nas očekuju u nastavku sezone. Mislim da smo na pravom putu i da je sve na nama. Atmosfera je dobra i to je ono što nas krasi. Sigurno da će biti dosta uspona i padova, ali sam uvjeren da ćemo i sa tim znati da se nosimo", kazao je čuvar mreže Nikšićana Boris Lakićević.

Ekspedicija Sutjeske narednih deset dana provešće na Tari, gdje će brusiti formu za nastavak šampionata u kojem ih očekuju nova iskušenja, ali i obaveza da dobri rezultati sa starta nijesu slučajnost. Inače, prvi naredni duel Nikšićani igraju protiv Grblja.

Bonus video: