Šestica Reala na "La Romaredi"

Realovi napadi u Saragosi su zaista bili uraganski, od prvog do posljednjeg minuta. Ronaldo je upisao het-trik, a pogađali su i Marselo, Ćavi Alonso, kao i Kaka...
53 pregleda 0 komentar(a)
Real, Foto: REUTERS
Real, Foto: REUTERS
Ažurirano: 28.08.2011. 20:29h

Niko nije ni očekivao da će Saragosa da stopira moćni Real Madrid na startu Primere, ali je malo ko vjerovao da tim Žozea Murinja može da bude baš tako surov već u 2. kolu (prvo je odloženo zbog štrajka) i da protivnika počasti sa čak šest golova.

Ipak, to se desilo, Murinjo je već na startu naredio da „merengesi” iskažu snagu, a 6:0 na „La Romaredi” su jasna poruka Barseloni da je ove sezone možda čeka teži put do trofeja nego što je navikla.

Real je, doduše, samo nastavio tamo gdje je stao u „malim utakmicama” kada je na svakom terenu širom Španije (izuzev, naravno, „Nou Kampa”) dijelio petarde. Problem ostaje "samo" ta Barsa...

"Prošle sezone smo u prvom kolu uzeli bod, sada sva tri i ta razlika mi se dopada. Igrali smo dobar fudbal, a to se vidi i po rezultatu", rekao je Murinjo.

„Fantastično”, napisala je „Marka”, dok je „As” bio još slikovitiji:

„Uragan Madrid”, napisao je drugi madridski list.

I Realovi napadi u Saragosi su zaista bili uraganski, od prvog do posljednjeg minuta. Ronaldo je otvorio goleadu (dao je još dva gola, za 4:0 i 6:0), a pogađali su i Marselo, Ćavi Alonso, kao i Kaka koji je igrao posljednjih 15 minuta.

"Mi smo tim, sve radimo zajedno. I moja tri gola su došla zahvaljujući ekipi. Samo ako budemo prava grupa napravićemo velike stvari ove sezone", kazao je Ronaldo.

Rajo Valjekano je osvojio bod u Bilbaou (1:1), a crnogorski napadač Andrija Delibašić je u dresu "pčelica" igrao posljednjih 11 minuta.

Ostali rezultati

Atletiko Madrid - Osasuna 0:0

Atletik Bilbao - Rajo 1:1

Ituraspe 56 - Movilja 62.

Hetafe - Levante 1:1

Huanlu 77.

Majorka - Espanjol 1:0

De Guzman 62.

Sevilja - Malaga 2:1

Negredo 2, 26 - Kazorla 81.

Sjutra

Barselona - Viljareal

Juče

Sporting Hihon - Sosijedad 1:2

Valensija - Rasing 4:3

Granada - Betis 0:1

Bonus video: