Radulović: Ne treba nam euforija

"Napravili smo stvarno dobar posao sa pet pobjeda, ali treba spustiti loptu na zemlju, smiriti igrače", kazao je Radulović
64 pregleda 0 komentar(a)
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Budućnost, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 27.08.2011. 22:25h

Budućnost je napunila mrežu Dečića i sa svih pet pobjeda, te gol razlikom 15:1, otišla na prvenstvenu pauzu. “Podgorica slaviće cjela, Budućnost je opet najbolja”, odjekivalo je sa tribina nakon nekoliko godina.

"Napravili smo stvarno dobar posao sa pet pobjeda, ali treba spustiti loptu na zemlju, smiriti igrače. Na treba nam euforija. Iskreno, ne znam da li je dobro ili loše što nakon ovakvog starta stiže pauza u prvenstvu", prokomentarisao je trener Budućnosti Miodrag Radulović.

U Budućnosti, inače, nema mira ni kada se rivalima trpa i po pet komada, trener Radulović je na konferenciji nakon meča optužio novinare da su povećali pritisak na njegovu ekipu time što su napisali da je samo Lovćen 2009. godine vezao četiri pobjede na startu, a da njegov tim ima šansu da popravi taj skor.

Možda će se Radulović naljutiti i kada se napiše da je Budućnost dobila Dečić sa 5:0 i da je otvorila prvenstvo sa pet pobjeda, ali činjenice su takve, neumitne...

"Pritisak nam ne treba. I nismo tu da se bavimo Ginisovom knjigom rekorda, tu smo da igramo fudbal", kazao je Radulović, koji nije prihvatio konstataciju da je njegov tim sada prvi favorit za osvajanje prvenstva.

"Favoriti? Uvijek, ali uz Mogren i Rudar. Za tim koji je od deset mogućih trofeja u prethodnih pet godina osvojio samo jedan, nikako se ne može reći da je favorit, nadam se da se slažete sa mnom. Naravno, Budućnost je uvijek u krugu favorita.

Bonus video: