Šampion hoće igru i rezultat

"Mogren je apsolutni favorit, ima mnogo veći fond kvalitetnih fudbalera", kaže trener Bokelja Slobodan Drašković, koji ne može da računa na Stojanovića, Marka Vujovića i Kašćelana.
0 komentar(a)
FK Mogren, Foto: Luka Zeković
FK Mogren, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 27.08.2011. 08:28h

Poraz od Rudara u Pljevljima tresnuo je fudbalere Mogrena o zemlju, dogodilo se ono što je trener Brano Milačić više puta najavljivao - serija pobjeda neće moći da traje vječno ako se pod hitno ne popravi igra.

Zato će aktuelni šampion danas u jadranskom derbiju protiv Bokelja u Budvi pokušati da popravi igru, ali i ostvari pozitivan rezultat. Jednostavno, Budvanima je potrebno i jedno i drugo ukoliko žele da održe korak sa ekipama Budućnosti i Rudara, koje su makar u uvodnim kolima novog šampionata pokazale veću spremnost da idu do kraja, na titulu.

"Čeka nas mnogo bitna utakmica, jer dolazi nakon poraza u Pljevljima. Ružno je reći da je taj poraz došao u pravo vrijeme, ali ako je nekad morao da se dogodi, bolje je što se desio sada, na početku sezone. I prošle godine smo doživjeli ubjedljiv poraz u Pljevljima, takođe u 4. kolu, pa smo na kraju osvojili titulu. Jedan poraz nas, dakle, neće destabilizovati, daćemo sve od sebe da savladamo Bokelj i mirno odemo na pauzu", kaže jedan od najboljih u timu Mogrena prošle nedjelje, Miodrag Zec.

Ofanzivni vezista Budvana i dalje daje svom timu veće šanse za titulu od konkurenata.

"Razlike su u nijansama. Nama bih dao najveće šanse jer smo akutelni šampioni, jer smo opet formirali dobar tim iako nas je napustilo nekoliko dobrih fudbalera. Tu su i Budućnost koja je prije nas ušla u pravu formu, ali i Rudar, koji će za sve biti neugodan, naročito na domaćem terenu", ističe Zec.

Kotorani su se za loš start sezone iskupili pobjedom protiv Zete prošle subote, pa koliko-toliko rasterećeni stižu u Budvu.

"Mogren je apsolutni favorit, ima mnogo veći fond kvalitetnih fudbalera. Naš adut je rasterećenost, pokušaćeno da se Budvanima suprostavimo kroz igru, a uspjeh bio bio sve osim poraza", kaže trener Bokelja Slobodan Drašković, koji ne može da računa na Stojanovića, Marka Vujovića i Kašćelana.

Bonus video: