Trezege traži 32 hiljade sedmično da bi igrao za Ban Jas

Spekuliše se da je Trezege navodno tražio dvogodišnji ugovor, uz sedmičnu platu od 32 eura (nešto preko 1,5 miliona eura za sezonu) da bi se preselio u Ujedinjene Arapske Emirate.
0 komentar(a)
Trezege, Foto: Reuters
Trezege, Foto: Reuters
Ažurirano: 26.08.2011. 08:25h

Ban Jasi klub iz Abu Dabija, čiji je trener Brazilac Žorvan Vijera, želi iduće sezone da u svojim redovima ima francuskog napadača Davida Trezegea, koji je slobodan igrač namon sezone u španskom Erkulesu. Ban Jasi želi da nadoknadi gubitak 25-godišnjeg Senegalca Andre Sengora koji se seli u Norvešku, u Elesund.

Spekuliše se da je 33-godišnji Trezege, koji je nedavno izjavio da bi se rado vratio u Seriju A, u Napoli, navodno tražio Ban Jasiju dvogodišnji ugovor, uz sedmičnu platu od 32 eura (nešto preko 1,5 miliona eura za sezonu) da bi se preselio u Ujedinjene Arapske Emirate.

Trezegeov menadžer Antonio Kalendo je za „Gulf njuz“ potvrdio da ima kontakata sa Ban Jasijem, ali i da Trezege ima ponuda i ostalih klubova (pominju se Aston Vila, Snonsi, Nica i Grozni).

Trener Ban Jasija Vijera na tu temu nije želio da komentariše.

Trezege je prošle sezone u dresu Erkulesa odigrao 30 utakmica i postigao 12 golova. Prije toga branio je boje Juventusa deset sezona (245 mečeva – 148 golova) i Monaka pet sezona (93 – 52).

Za reprezentaciju Francuske odigrao je 71 utakmicu i postigao 34 gola.

Bonus video: