Murinjo stavio Kasiljasa na klupu

Marka tvrdi da je Murinjo to uradio zato jer je Kasiljas razgovarao sa igračima Barselone. Kasiljas može da priča s kim hoće, kaže Specijalni
0 komentar(a)
kasiljas, Foto: Reuters
kasiljas, Foto: Reuters
Ažurirano: 25.08.2011. 12:59h

Da li je na pomolu nova bura u Real Madridu u kojoj je opet u glavnoj ulozi Žoze Murinjo? Marka je u današnjem broju objavila da je razlog zbog čeka Iker Kasiljas nije branio u meču protiv Galatasaraja, to što je kontaktirao igrače Barselone i saigrače iz reprezentacije Ćavija i Pujola!

Navodno, Kasiljas se požalio Ćaviju i Pujola da je Sesk Fabregas, takođe reprezentativac Španije, glumio povredu u finišu Super kupa Španije, kada su igrali Barselona i Real, ali Specijalnom se to nije dopalo.

Murinjo je, međutim, reagovao ekspresno.

"Iker može da zove koga god hoće. To se mene ne tiče", kazao je Murinjo.

U utakmici za "Trofej Bernabeu" Real je savladao Galatasaraj sa 2:1 a na golu Madriđana stajao je Antonio Adan. Po izvještačima, on je svoj posao odradio više nego dobro.

"Branio je dobro. Zadatak golmana je da čuva mrežu i omogući da njegov tim dođe do bodova. On je u posljednjim minutima spasio svoj gol i omogućio nam da ostvarimo značajnu pobjedu", kazao je Murinjo.

Po njemu, Adan može da bude ravnopravan sa Kasiljasom.

"Adanu su potrebne utakmice. On je mlad a prije mog dolaska u Real nije branio ni jedan jedini minut. Mi smatramo da on ima kvalitet da bude golman prvog tima Reala sa Kasiljasom".

Bonus video: