Grbljani ne potcjenjuju rivala, Igalo traži novo čudo

"Ne bježimo od uloge favorita, ali fudbal se ne igra na papiru, nego na terenu", kaže kapiten Grblja Milan Carević uoči duela koji počinje u 16 sati
0 komentar(a)
Mladost - Grbalj, Foto: Boris Pejović
Mladost - Grbalj, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 18.04.2018. 09:37h

Veliku šansu da drugi put zaredom ostvare plasman u finale Kupa Crne Gore fudbaleri Grblja dobili su nakon što su saznali da će u polufinalu igrati sa drugoligašem, Igalom.

Prva utakmica je danas u Igalu u 16 sati, revanš je za dvije sedmice u Radanovićima.

"Ne bježimo od uloge favorita, ali fudbal se ne igra na papiru, nego na terenu. Igalo je u ovoj sezoni ostvarilo respektabilne rezultate. Pokušaćemo da se pred revanš u Radanovićima izborimo za što povoljniji rezultat. Pametno, hladne glave i maksimalno respektujući našeg rivala", kaže kapiten Grblja Milan Carević.

Igalo je prva ekipa u samostalnoj Crnoj Gori koja se kao drugoligaš plasirala u polufinale Kupa, a da pri tom nikada nije bila član elite.

Ekipa koju vodi Dušan Jevrić trenutno je 7. na tabeli Druge lige.

"Želimo da pokažemo da nismo slučajno u polufinalu. Već smo napravili istorijski uspjeh, ali želimo i korak više. Grbalj je favorit, iga kao preporođen sa novim trenerom Zoranom Govedaricom, ali ako želite da napravite čudo, morate da vjerujete u njega", kazao je Jevrić.

Bonus video: