Ljutica otišao, Sarić novi trener Mornara

"Sarić je ponikao u Mornaru, trenersku karijeru gradio u ovom ali i drugim klubovima i iskreno smatramo da je on pravo rješenje za upražnjeno mjesto prvog stratega", naglasio je Dedaj.
0 komentar(a)
Ažurirano: 22.08.2011. 20:30h

Boris Ljutica više nije šef stručnog štaba FK Mornar. Doskorašnji strateg je sporazumno raskinuo ugovor sa barskim drugoligašem na sastanku sa članovima uprave i u narednom periodu posvetiće se obavezama u pionirskoj i kadetskoj reprezentaciji Crne Gore.

"Došlo je do sporazumnog raskida saradnje, a iako mi je Mornar u srcu, sada ću imati znatno više vremena da se posvetim poslu koji mi je bio prioritetan prije potpisivanja ugovora sa klubom čije sam boje dugo branio. Jednostavno došlo je do dogovora koji je prema mom mišljenju dobar i za klub ali i za mene. Veliku zahvalnost dugujem svim ljudima u Mornaru na zaista korektnoj saradnji u prethodnom periodu. Novom šefu želim puno sreće i uspjeha, a ja ću i dalje biti tu da pomognem kada god budem mogao i kada se to od mene zatraži", naglasio je Ljutica.

Vijest o odlasku Ljutice potvrdio je i sportski direktora Nikola Dedaj, koji nas je informisao da će kormilo u narednom periodu biti povjereno još jednom „vojniku“ Mornara, doskorašnjem treneru omladinaca Obrenu Sariću.

"Dugujemo veliku zahvalnost Ljutici na svemu što je uradio za Mornar u prethodnom periodu, ali se okrećemo narednim obavezama. Obren Sarić je ponikao u Mornaru, trenersku karijeru gradio u ovom ali i drugim klubovima i iskreno smatramo da je on pravo rješenje za upražnjeno mjesto prvog stratega. Ambicije su jasne - što bolji plasman na kraju ove polusezone", naglasio je Dedaj.

Bonus video: