Gol Vučinića, Milanu Trofej Berluskoni

Kapiten crnogorske reprezentacije je samo nekoliko minuta nakon pogotka mogao i da izjednači, ali je Bonera blokirao njegov udarac sa desetak metara...
0 komentar(a)
Milan, Foto: Reuters
Milan, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.08.2011. 21:30h

Milan je 12. put osvojio Trofej Berluskoni i pobjedom protiv velikog rivala Juventusa se predstavio domaćim navijačima samo šest dana pred start Serije A.

Aktuelni šampion Italije je slavio sa 2:1, a jedini gol za „staru damu” dao je Mirko Vučinić u 57. minutu kada je smanjio vođstvo Milana.

Kapiten crnogorske reprezentacije je samo nekoliko minuta nakon pogotka mogao i da izjednači, ali je Bonera blokirao njegov udarac sa desetak metara.

Milan je u prvih 45 minuta bio bolji tim (poveo sjajnim golovima Boatenga i Sedorfa iz slobodnog udarca i imao još nekoliko šansi), ali je Juve u nastavku pokazao da ima kapacitet da napadne Skudeto ove sezone - Pirlo je dominirao na sredini protiv bivšeg kluba, dok su Krasić, Vučinić i Del Pjero stvarali mnogo problema kombinovanoj odbrani Milana.

Vučinić je, sa druge strane, najavio da je u pravoj formi pred start italijanskog prvenstva, ali i utakmicu u Velsu koja je presudna za Crnu Goru u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.

Bonus video: