Siti pobijedio Bolton, igrao i Teves

Manćini nakon meča izrazio zadovoljstvo formom Džeka, povratkom Tevesa, ali i istakao da čeka da se timu priključi Samir Nasri...
0 komentar(a)
Džeko, Foto: Reuters
Džeko, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.08.2011. 18:08h

Mančester siti je upisao i drugu pobjedu u Premijer ligi, još jednom potvrdio kakvu klasu posjeduje u napadu i mimo svih očekivanja lansirao Karlosa Tevesa - to je ono najinteresantnije nakon utakmice sa Boltonom u gostima koji su „građani” dobili sa 3:2.

Teves je na terenu bio posljednjih 20 minuta nakon što je zamijenio zemljaka Serhija Aguera. Stefan Savić je meč na "Riboku" odgledao sa klupe.

Siti je dva puta imao po dva gola prednosti (golovi Edina Džeka i Davida Silve), a da na bude problema u finišu opet se pobrinuo Bosanac koji je bio strijelac i u trećem uzastopnom meču na startu sezone (nak golova Mančester junajtedu i Svonsiju). Strijelci za Bolton su bili Ivan Klasnić i Kevin Dejvis.

"Odigrali smo veoma dobro, ne znam kako je utakmica završena samo 3:2, jer smo imali mnogo šansi. Ovo je dobar start za nas, ali spremni smo na dugačku sezonu. Srećan sam jer je Džeko nastavio da postiže golove, ali i zbog nastupa Tevesa. On je naš fudbaler i i dalje će da bude dio tima", rekao je Roberto Manćini.

Italijan je nakon meča pričao i o prelaznom roku koji očito za Siti još nije završen. Meta je Samir Nasri.

"Očekujem da taj posao završimo veoma brzo i da će Nasri narednih dana da se pojavi na treningu", kazao je Manćini.

Menadžer Boltona Oven Kojl je impresioniran snagom Sitija.

"Pokušali smo da im pariramo, u većem dijelu meča smo i uspjeli, zato smo i razočarani zbog poraza. Ipak, ovaj meč je bio pozitivan za moj tim uprkos porazu", istakao je Kojl.

Uz Siti, jedini tim koji ima šest bodova (Mančester junajted svoj meč igra sjutra) je Volvs. „Vukovi” su na svom terenu savladali Fulam sa 2:0, a strijelci su bili Kevin Dojl i Metju Džervis.

Stouk se u sudijskoj nadoknadi spasao poraza u gostima protiv Noriča pogotkom Kenvajna Džonsa.

Bonus video: