Manćini: Oslobodite me igrača koje nisam doveo

Italijanski stručnjak je frustriran ostankom Krega Belamija, Emanuela Adebajora, Roke Santa Krusa i Vejna Bridža, koji primaju velike plate, a sjede na tribinama
0 komentar(a)
Manćini, Foto: Reuters
Manćini, Foto: Reuters
Ažurirano: 21.08.2011. 09:02h

Menadžer Mančester sitija Roberto Manćini javno je dao do znanja određenim igračima da više nikada neće zaigrati za “građane” dok je on na klupi, čak ni u slučaju da ne uspije da ih proda ili pozajmi do kraja prelaznog roka.

Manćini je frustriran ostankom Krega Belamija, Emanuela Adebajora, Roke Santa Krusa i Vejna Bridža, koji primaju velike plate, a sjede na tribinama.

Italijanski stručnjak se nada da bi oni mogli da odu do kraja prelaznog roka, kako bi mogao da dovede još nekoliko pojačanja.

“Nisam ja kupio te igrače. Mogu samo da odgovaram za fudbalere koje ja dovedem u klub. Dao sam im priliku, ali nažalost nijedan se nije uklopio u moje planove. Žao mi je njih, jer ih prije svega poštujem, ali nije to moja krivica”, rekao je Manćini.

Ukoliko kvartet otpisanih ode, Manćini bi pokušao da dovede engleskog reprezentativca Skota Parkera, Urugvajca Sebastijana Koatesa i, naravno, Samira Nasrija.

“Potrebno nam je još nekoliko igrača kako bismo popunili tim na svim pozicijama. Ali, dok ne prodamo igrače na koje ne računam, ne možemo da dovodimo pojačanja”, zaključio je Manćini.

Bonus video: