Sutjeska prekida seriju Petrovca?

"Nadam se da će Petrovčani upravo na našem terenu doživjeti prvi ovosezonski poraz", kazao je Andrija Pejović, napadač Nikšićana.
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.08.2011. 08:43h

Izabranici Dragana Lacmanovića pokušaće protiv Petrovca u Nikšiću da stignu do druge prvenstvene pobjede. Svjesni su u domaćem taboru da ih čeka težak zadatak protiv ekipe koja kraj Bistrice stiže sa epitetom najprijatnijeg iznenađenja. Ipak, bez obzira na trenutni bodovni saldo, iz nikšićkog prvoligaša poručuju da samo pobjeda može zadovoljiti sopstvene apetite…

"Očekuje nas teška i neizvjesna utakmica. Petrovac je sa tri pobjede na startu prvenstva dokazao da će biti opasan protivnik za sve rivale. U svojim redovima imaju izvanredne pojedince, koji u svakom trenutku mogu da riješe meč. Ipak, svakoj seriji dođe kraj. Nadam se da će Petrovčani upravo na našem terenu doživjeti prvi ovosezonski poraz. Mislim da u prethodna dva kola sreća nije bila na našoj strani, i to je jedan od glavnih razloga što borbenu i srčanu igru nijesmo materijalizovali. Svakako da bi nam pozitivan rezultat donio mir u kući. Uvjeren sam da disciplinovanom i borbenom igrom možemo stići do cilja. Dakle, samo pobjeda može zadovoljiti naše apetite", kazao je Andrija Pejović, napadač Nikšićana.

Zbog povrede u timu Sutjeske neće biti defanzivca Ilije Radovića, koga će zamijeniti Stefan Zogović.

Ni najveći optimisti u taboru Petrovca nisu mogli očekivati start iz snova izabranika Milorada Malovrazića. Tri vezana trijumfa, potvrda dobrog rada u pripremnom periodu i najava novog pozitivnog rezultata na teškom gostovanju u Nikšiću. I ovoga puta jedan od lidera prvenstva biće lišen usluga nekoliko važnih igrača. Zbog povreda u timu neće biti Mihailovića, Radulovića i Nikezića.

"Atmosfera je odlična, dobri rezultati dodatno utiču na optimizam i karakter ekipe. Ne želimo da prijetimo domaćinu jer se vrlo dobro zna da niko ne može imati ulogu favorita kada gostuje u Nikšiću. Želimo da i ovaj teren napustimo uzdignute glave, ali nećemo srljati. Čekaćemo svoju šansu i igrati mudro i strpljivo", istakao je defanzivac Petrovca Željko Mrvaljević.

Bonus video: