Dresovi „sokola” i Budućnosti sada svima dostupni

Najtraženiji artikli na crnogorskom sportskom nebu od danas se mogu kupiti u specijalizovanoj prodavnici sportske opreme “Legea” na stadionu pod Goricom
510 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 18.08.2011. 14:29h

Dresovi fudbalske reprezentacije Crne Gore i FK Budućnost, najtraženiji artikli na crnogorskom sportskom nebu, od danas se mogu kupiti u specijalizovanoj prodavnici sportske opreme “Legea” na stadionu pod Goricom.

Italijanski brend na velika vrata ušao je u Crnu Goru, sklopio ugovore sa brojnim sportskim kolektivima, tako da će ove sezone na stadionima, dvoranama, vjerovatno i na bazenima, veliki broj sportista nositi upravo znak ove marke.

„Prvo smo počeli saradnju sa fudbalskom reprezentacijom Crne Gore, zatim sa Crnogorskim olimpijskim komitetom, pa sa FK Budućnost i KK Budućnost. Ugovor smo potpisali sa fudbalerima Sutjeske, Zete i RK Nikšić, Karate klubom Budućnost. Imamo ambicije na sjeveru Crne Gore, fudbaleri Rudara već dvije godine nose opremu “Legea”, a planiramo da otvorimo i po jednu radnju na sjeveru i na primorju”, kaže Darko Miranović, direktor firma Italsport, koji je zastupnik Legee za Crnu Goru.

Na današnjem svečanom otvaranju bili su prisutni poslenici iz gotovo svih sportskih kolektiva u Crnoj Gori, gradonačelnik Podgorice Miomir Mugoša, kao i predstavnik navijača Budućnosti i Crne Gore.

„Krenuli smo ambiciozno, jer je Legea najprodavaniji brend u Italiji, a s obzirom na to da nam je Italija blizu nastojimo da to prenesemo i na crnogorsko tržište, te na tržište Srbije. U Srbiji postoji firma koja već 15 godina radi Legea program, našu opremu nose i u kajakaškom i plivačkom savezu u Srbije, ona se zove Svis top market iz Beograda i naš je partner u čitavom ovom poslu vezano za Legeu, a u pregovorima smo sa vaterpolo klubovima iz Crne Gore i mislim da ćemo brzo i s njima sklopiti ugovore”, naglašava Miranović.

Osim obje garniture u kojima fudbaleri Budućnosti nastupaju od ove sezone, u novootvorenom objektu mogli su se naći i dresovi fudbalske reprezentacije, razni sportski artikli, a uskoro će moći da se kupi i oprema Zete, Rudara, košarkaša Budućnosti...

„Od septembra će fudbalska reprezentacija igrati u novoj liniji opreme Legea. Uostalom, kod nas će moći da se kupi oprema svih klubova koji nose naš brend, s tim da će nam, naravno, prioritet biti prodaja opreme klubova kojima smo mi tehnički sponzor”, zaključuje Miranović.

Bonus video: