Rednap: Ako prodajemo Luku, moramo to da učinimo odmah

“Kada prelazni rok bude završen, želim da vidim Luku u svojoj ekipi. Ali, ako mora da ode, onda se to mora realizovati odmah”, rekao je menadžer Sparsa
0 komentar(a)
Ažurirano: 18.08.2011. 10:36h

Menadžer Totenhema Hari Rednap prvi put je priznao da bi hrvatski reprezentativac Luka Modrić mogao da napusti “Vajt Hart lejn”.

Čelzi će, navodno, pojačati svoju ponudu i to na 35 miliona funti, što će predsjednika Sparsa Danijela Levija gotovo sigurno omekšati.

Rednap je ponovio da se Totenhem ne može nositi s visinom plate koju Čelzi nudi Modriću, pa je rekao da ako već mora da ide, da bi najbolje bilo da Luka ode odmah.

“Kada prelazni rok bude završen, želim da vidim Luku u svojoj ekipi. Ali, ako mora da ode, onda se to mora realizovati odmah, kako bismo imali dovoljno vremena da dovedemo tri-četiri kvalitetna pojačanja”, rekao je menadžer Sparsa.

“Budimo iskreni, ili ga treba odmah prodati i dovesti pojačanja dok još ima vremena, ili ga treba zadržati, jer je on fantastičan igrač. Ne možete nigdje naći boljeg čovjeka od Luke”, dodaje Rednap.

Čelzi je navodno spreman da utrostruči Modrićevu platu, koja trenutno iznosi 40 hiljada funti sedmično, s obzirom na to da Roman Abramovič želi hrvatskog plejmejkera u timu Andrea Viljaš-Boaša.

Bonus video: